2777
2789
عنوان

دخترم تب داره تورو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 43 پست
با دستمال نمدار پیشونی و صورت و گردنشو خنک میکنم آب هم ولرم میزنم که لرز نکنه همش به خدا کارم همینه ...

نه نهههه اصلا و ابدا دستمال رو روی پیشونی نزارید خیلی خطرناکه جواب معکوس میده....روی شکم عالیه من اینو از دختر خبره ای شنیدم لطفا روی سر نزارید

خانم معلم آینده💕🦋 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کردم خودمم دارم مینویسم چون هم سن هستن دخترامون و کم وزنبرای دختر من که وقتی تبش بالاست شیاف دیک ...

بخدا دارم از حال میرم غذاش کم شده فقط بهونه میگیره بزور یه چیزی میدم میخوره نمیدونم چی کار کنم

دوره درمانش طولانی صبور باش ولی شیاف هم‌محض احتیاط داشته باش به دارو‌جواب نداد شیاف بذار

عزیزم دیشب دارو‌ نداشتم شیاف گذاشتم بازم تبش قطع نشد گفتن این چون ویروسیه تبش خیلی مقاومه

عزیزم دیشب دارو‌ نداشتم شیاف گذاشتم بازم تبش قطع نشد گفتن این چون ویروسیه تبش خیلی مقاومه

اگه‌بقیه‌من رو نزنند اینو بگم شیاف دیکلوفناک پنجاه رو یه قسمت کن یک سوم بذار  این شیاف مناسب بچه نیست فقط مواقع ضروری بایدداد

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

نه عزیزم گفت ویروسیه ایبوبروفن و‌شربت استامینوفن

منم‌این ویروسو گرفتم تب ولرز شدید بدن درد حالم خیلی بدبود کم کم دارم بهترمیشم دوره اش باید طی بشه مثقال مثقال میره بیرون اماکیلوکیلو میاد سراغ ادم دکتر بمن گفت شبیه کروناس

خانم معلم آینده💕🦋 

نه عزیزم گفت ویروسیه ایبوبروفن و‌شربت استامینوفن

من دخترمو بردم دکتر یه امپول بهش داد با این دوتا شربت بدن ک بی دلیل تب نمیکنه باید علت تب رو تشخیص داد و درمان کرد 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
بخدا دارم از حال میرم غذاش کم شده فقط بهونه میگیره بزور یه چیزی میدم میخوره نمیدونم چی کار کنم

درک میکنم جون بچه های ما تو حالت عادی هم با زور و التماس غذا میخورن حالا مریض هم که بشن هیچی!!

شب هایی بود که منو همسرم نشستیم بالاسرش و فقط به صدای ناله هاش گوش کردیم چون نه دارو تب و میاورد پایبن نه پاشویه و ساعت چهار صبح بردیم دکتر،روزی بود که دو سه بار بردیم دکتر چون بدنش ضعیفه بیماری سخت تر میگذره براش،

اینارو نگفتم که ناراحتت کنم گفتم که بدونی شرایط مشابه تورو خیلیا دارن و باهاش میجنگن و بچه تو الان به یه مامان قوی و شاد نیاز داره تا ازش مراقبت کنه،قوی باش این روزها هم میگذره دخترت هم خوب میشه 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
من کادر درمانم به حرفم‌گوش بده و اعتماد کن ...۶ سی سی استامنیوفن (ترجیحا پاراکید )هر ۴ ساعت بده ...ا ...

عزیزم یکم امروز سرفه هم میکنه و گرفتگی بینی داره،بی حاله اشتهاش کم شده

امروز یکی در میون استا و بروفن دادم یعنی کلا یه بار تونستم بهش درست حسابی یکم غذا بدم فقط همون یه بار رو بروفن دادم،نمیدونم گلوش درد میکنه یا نه اما دوست نداره زیاد غذا بخوره به نظرتون دکتر اشتباه کرده ببرم یه دکتر دیگه؟