2777
2789
عنوان

دخترم تب داره تورو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 43 پست
اگه‌بقیه‌من رو نزنند اینو بگم شیاف دیکلوفناک پنجاه رو یه قسمت کن یک سوم بذار این شیاف مناسب بچه نیس ...

خوب نمیکنع من دیکلوفناک صد گذاشتم برابچه ام فقط شب تا صبح تبش رو قطع کرد و روز بعد دوباره بدنش داغ شد

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
نه عزیزم گفت ویروسیه ایبوبروفن و‌شربت استامینوفن

دختر منم عفونت اداری داره اصلا تب نمی‌ومد پایین...فقط بستمش ب لیمو شیرین...خیلی برا تب خوبه...تا میتونی بده بهش بخوره

زندگی کن...زندگی قشنگه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر منم عفونت اداری داره اصلا تب نمی‌ومد پایین...فقط بستمش ب لیمو شیرین...خیلی برا تب خوبه...تا میت ...

متاسفانه دخترم اصلا در خوردن با من همکاری نمیکنه از دیشب بخدا پیر شدم فکر کنید آب سیب نمیخوره اب عسل نمیخوره ببینید دیگه چه جوری بهش دارو میدم

عزیزم یکم امروز سرفه هم میکنه و گرفتگی بینی داره،بی حاله اشتهاش کم شدهامروز یکی در میون استا و بروفن ...

نه دکتر اشتیاه نکرده نترس اولین قدم اینه که نگران نشی با علایمی که میگی احتمالا عفونت ویروسیه...توقع غذا خوردن نداشته باش ‌وقتی خودمون که ادم بزرگیم مریض میشیم اشتها کم میشه چه برسه به بچه ی کوچیک ...بروفن رو سعی کن خیلی ندی به همون پاسویه و استامینوفن با دوز دقیقی که گقتم اکتقا کنید فعلا اگر گرفتگی بینی داره میتونی قطره سدیم کلراید هر ۴ ساعت دو قطره بریزی تو بینیش اگر همکاری میکنه فین کنه نمیتونه با فینگیر تمیز کنید ...ممکنه به سمت اسهال یا استفراغ بره یا نه همون سرفه و ابریزیش بینیش باشه....شما تنها در صورتی ببرید دکتر که ۵ روز باشه که تب پایین نیاد و یا استفراغ شدید و یا اسهال سدید داشته باشه که نتونید اب بدنش رو جبزان کنید یا نفساش تند و بد شده باشه که انشاا...هیچ کدوم پیش نمیاد و میگذره 

هر دارویی انگار فقط چند ساعت اثر داره دوباره تب میکنن

اره بنظرم فرداصبح ببر پیش یه دکتر دیگه. یه چیز درست درمون بده بهش 

نه دکتر اشتیاه نکرده نترس اولین قدم اینه که نگران نشی با علایمی که میگی احتمالا عفونت ویروسیه...توقع ...

خدا خیرتون بده جونتون سلامت 

عزیزم یه سوال داشتم من یه دستمال نخی دارم با آب ولرم خیسش میکنم آبش رو میگیرم نم دار میذارم رو پیشونی و میزنم به صورتش,یا دستاش ،شکمش

الان یه دوستی اینجا گفت به پیشونی نزن خطرناکه

اما من از دیشب با همین دستمال رو پیشونی تبش رو‌کنترل کردم

آیا واقعا خطرناکه؟

خدا خیرتون بده جونتون سلامت عزیزم یه سوال داشتم من یه دستمال نخی دارم با آب ولرم خیسش میکنم آبش رو م ...

نه خطرناک نیست روی شکم وسر بزارید بچه ها معمولا دست و پاشون یخ میکنه و شکم و سر داغ میشه...همون دست مال و اب ولرمتون عالیه قشنگ ابش رو بگیرید و تنشویه کنید...خسته هم نباشی میدونم خیلی سخته دعا هم بکن ایشالا زود خوب میشه

نه خطرناک نیست روی شکم وسر بزارید بچه ها معمولا دست و پاشون یخ میکنه و شکم و سر داغ میشه...همون دست ...

اینم‌بگم هیچ کتاب و منبع علمی ای شیاف دیکلوفناک رو تایید نمیکنه ...از دسنه ی دارویی دیکلوفناک تنها دارویی که تب رو پایین میاره بروفنه ...اینکه خانونا از تجربشون میگن دیکلوفناک پایین میاره کاری ندارم ولی بدونید هیچ بیس علمی ای نداره و توصیه نمیشه...در ضمن شیاف بچه رو اسهال میکنه و مقعد رو اذیت میکنه اگر بچه ای میتونه دارو بخوره ترجیح اینه که بهش خوراکی بدید ..و خواهشا امپول بتامتازون نزنید...بچه رو هم پیش پزشک عمومی نبرید فقط متخصص اطفال اونم توصیم مراکز دانشگاهیه...شما فکر میکنید شلوغه دانشجوئن سواد ندارن ولی بهتون قول میدم بهتر از بیمارستان های دیگست

خوب نمیکنع من دیکلوفناک صد گذاشتم برابچه ام فقط شب تا صبح تبش رو قطع کرد و روز بعد دوباره بدنش داغ ش ...

تب کنترل می‌کنه اگر عفونت هم داشته باشه باید در کنارش چرک‌خشک کن بدی تنهایی که خوب نمیکنه

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

اینم‌بگم هیچ کتاب و منبع علمی ای شیاف دیکلوفناک رو تایید نمیکنه ...از دسنه ی دارویی دیکلوفناک تنها د ...

بله دکتر به همسرم گفتن شیاف دیکلو مستقیم به روده و معده بچه آسیب میزنه و‌اصلا خوب نیست ما هم نذاشتیم

تب کنترل می‌کنه اگر عفونت هم داشته باشه باید در کنارش چرک‌خشک کن بدی تنهایی که خوب نمیکنه

خوب عاخه دکتر به بچه اشون نداده چرک خشک کن رو