2777
2789
عنوان

احساس میکنم به هیچ جا نرسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
ممنونم فقط اینجوری نمیاره برام ادرس رو که بتونم عضوش شم اسمش رو میشه لطف کنید با اون سرچ کنم ؟

کانال خصوصیه اسم سرچ کنید نمیاره

همینو کپی کنید توی ایتا بزنید میاره

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
همش میگم بچه ی سالم صالح...اگر قراره بیمار باشه اگر قراره ناخلف باشه نه...ولی کاش یه بچه ی سالم و صا ...

روایت داریم محاله انسان از خدا صلاحشو بخوادو خدا براش مقدر نکنه،خیلی از دعاها اگه براورده نمیشه چون بصلاح نیست،ولی وقتی شما صلاح بخوای،حتما براورده میشه،حتما خدا گذاشته یه وقت خوب،یه بچه خوب بهت بده انشالله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روایت داریم محاله انسان از خدا صلاحشو بخوادو خدا براش مقدر نکنه،خیلی از دعاها اگه براورده نمیشه چون ...

مرسی عزیزم🥰حرفت واقعا حالم رو بهتر کرد...ایشالا سر وقت نی نی منم میاد من به کرم خدا و به لطفایی که بهم کرده ایمان دارم اینجا هم صبر میکنم تا وقتی که اون صلاح میدونه😍

مرسی عزیزم🥰حرفت واقعا حالم رو بهتر کرد...ایشالا سر وقت نی نی منم میاد من به کرم خدا و به لطفایی که ...

انشالله ،شک نکن،به لطف خدا همیییشه امیدوار باش،از خدا تواناتر و مهربون تر و خیرخواه تر نداریم،در پناه خدا باشی عزیزم،شبت بخیر

اره واقعا نه دردی نه خونربزی غیر طبیعی ای هیچی...یهو تو سونو برای چکاپ قبل اقدام گفت اندومتریوز داری ...

عزیزم استرس از خودت دور کن استرس خیلی بده 

https://t.me/endometriosis123 این گپ تلگرام هست واسه خانم هایی اندومتریوز دارن تجربه هاشون گقتن شاید کمکت کنه ایشالا زود مادر بشی.

عزیزم استرس از خودت دور کن استرس خیلی بده https://t.me/endometriosis123 این گپ تلگرام هست واسه خانم ...

ممنونم عزیزم لطف کردی ...همین دور کردن اسنرس رو بلد نیستم متاسفانه 😄چون در تمام زندگیم استرس کشیدم