2777
2789
عنوان

یه پسری به من متاهل پیشنهاد ازدواج داده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 62 پست
من به کارما اعتقاد دارم ولی یکیو میشناسم یا یه پسره ازدواج کرد پسره خیلی دوسش داشت و عاشقش بود بعد ا ...

کارما فقط برای ماهاست

اونا کارما روشون جواب نمیده

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم حتما طلاق بگیر و زنش شوشوهرت از همه جا بی خبر نمیدونه با چه جونوری زندگی میکنه حداقل اینجوری ا ...

سلام‌عزیزم  شبتون بخیر ریرش مو دارم‌علت هورمونی ندار‌چیکار باید بکنم؟ ۳ ساله درگیرشم

در جست و جوی راهکار برای ریزش مو 

دختر قحطی اومده بیشرف دنبال زن شوهرداره 

یا شما امتیاز خیلی بالایی داری که دختر مجرد رو ول کرده اومده به زن شوهردار پیشنهاد میده 

خودت چی فکر میکنی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

راستی یه سوال : 

یه زنی واسه شوهرتم اینطوری دلبری کنی اوکی باهاش ؟؟؟ینی میتونی همینقد راحت مطرحش کنی ؟

بگه طلاقش بده ....

یا اون موقع میشی یه زن مظلوم که بهش خیانت شده ؟؟؟

__ بدونِ اِمضا __
بنظرم خاک گلدونی چیزی اگ دم دستت هست استفاده کن هر ۸ ساعت و گول حرف پسرای اینطوری رو نخور ک جدا شو م ...

خب حرفاشو زده بود من دیر سین کردم همون لحظه هم بلاک کردم 

بعد الان هم اگه قصدم خیانت بودم اینجا نمیپرسدم 

پسره آدم نیست که گفته طلاق بگیر میگیرمت حداقل خودت گفته بودی میخام جدا شم اون میگفت زندگیتو خراب نکن یچیزی میفهمیدی ادمه ولی این بدرد نمیخوره

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
خب حرفاشو زده بود من دیر سین کردم همون لحظه هم بلاک کردم بعد الان هم اگه قصدم خیانت بودم اینجا نمیپر ...

قصدت اینه ک ب حرفش اعتماد کنی طلاق بگیری اون بیاد بگیرتت و منتظر تایید کاربرای اینجا بودی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

تو شوهرت رو دوست نداری و ازش سرد شدی خب جدا شو ولی اصلا خیانت نکنولی نمیتونی مطمئن باشی اون پسر بیاد ...

از شوهرم سرد نشدم بد اخلاقه گاهی شده ساعت ها گریه کردم 

قصدم هم خیانت نیست و دلیل اینکه به شوهرم هم نگفتم اینه شر به پا نشه الکی ابرومون بره 

فقط خواستم از بچه ها بپرسم ببینم نظر اینا چیه 

برای رفع مشکلت با همسرت و همچنین گذروندن چالشی که  اون پسر برات ایجاد کرده فقط از یه فرد مشاور و متخصص کمک بگیر نه از کاربرای فضای مجازی

که جز توهین و راهنمایی های اشتباه چیزی نمی‌بینی 

دختر قحطی اومده بیشرف دنبال زن شوهرداره یا شما امتیاز خیلی بالایی داری که دختر مجرد رو ول کرده اومده ...

نه من یه دختر معمولیم 

خورش میگفت نتونستم فراموشت کنم