2777
2789
عنوان

چرا واقعا

70 بازدید | 12 پست

چرا اینقدر به جسممون و زیباییش اینقدر میرسیم وقتی قرار یه روز بذاریمش زیر خاک و خودمون بریم بالا؟؟حالا که روحمون همیشگی باهامون چرا به اون نمیرسیم🙃🙃

به هردو باید رسید به روح بیشتر

که متاسفانه برعکس شده 

روحِ الرُوح💔   🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا غذا میخوری وقتی ب ر،،،ید تبدیل میشه چ شوالیه آخه قطعا ب هردو باید رسید ب دهان مو‌ پوست ناخن بای ...

نه منظورم پاکیزگی نبود .منظورم کلی عمل های زیبایی و روتین های اضافه که وقت گیر .ولی روحمون هیچ روتینی نداره

خوب چه ربطی اگه اینطوریه پس چرا نفس‌میکشیم چون قراره یه روز بمیریم؟

ن منظورم این بود ما که این همه وقت پا روتین پوستی میذاریم یه روتین روحی هم درست کنیم 

مثلا کتاب خوب موسیقی خوب هم صحبت خوب تفریح خوب اینا غذای روح 

ن منظورم این بود ما که این همه وقت پا روتین پوستی میذاریم یه روتین روحی هم درست کنیم مثلا کتاب خوب م ...

هوم‌درسته من زیاد به پوستم نمیرسم اما برای روحیم همیشه اهنگ‌میزارم هم صحبت که ندارم...