2777
2789
عنوان

از بدشانسی به کجا میشه فرار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 144 پست
شهر ماهم کوچیکه از در میای بیرون صدنفر اشنا میبینی .نمیدونم یه بهونه ای جور کن براش

انقد من گریه کردم 

3 سال تموم گریه که بزارن از این شهر زشت و مسخره نجات پیدا کنم نزاشتن. گفتن دختر و چه به این حرفا. کجا میخوای بری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر امشب حالت بده...منم امشب حالم خیلی بده...دارم فروپاشی روانی رو میگذرونم که بار ها و بار ها با د ...

اخه این همه مدت فشار روانی تحمل کنی هرکی ام میرسه تورو دست بندازه از دوست بگیر تا غریبه درد داره واقعا 

یکی نمیگه این بچه مادر از دست داده یکم بزاریم به حال خودش باشه روز تشییع مادرم دختر خالم بهم میگه برو دانشگاه ازاد قبول نمیشی خب باشه بزار بگذرع از این اتفاق یا عروس خالم نشسته برام از مشاور کنکور میگه خب درد گرون ادم با اون حال چه درسی و کنکوری داره یا بابام از مسجد میگفت بیا بریم خونه فردا برو مدرسه من از دست همه اینا خودمو بکشم تموم شن

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

غلط میکنه ،حالا شما بهش بگو،با نرمی حرف بزن

خیلی حالم بده اصلا دلم نمیخواد زندگی کنم هزار تا مشکل دارم اینم یکیش بخدا خیلی من بدبختم 😭😭😭

هر چی میخوام یا نمیشه یا بدترین شکل ممکن 😭که به غلط کردن میوفتم 

من عمل کردم به معنای واقعی گند زده توش که یه عمل دیگه احتیاج داره تازه 5 سال تو نوبت بودم. بعد میدون ...

برو بهش بگو خب مردک مفت خور 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

اخه این همه مدت فشار روانی تحمل کنی هرکی ام میرسه تورو دست بندازه از دوست بگیر تا غریبه درد داره واق ...

عزیزدلم چه غمی رو تجربه کردی...غمت سنگین و ارزشمندی

میتونی هروقت خواستی با من راجبش حرف بزنی

منم کم از خودی و غریبه نخوردم 

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

انقد من گریه کردم 3 سال تموم گریه که بزارن از این شهر زشت و مسخره نجات پیدا کنم نزاشتن. گفتن دختر و ...

واااا از دید اطرافیان تو و من دختر فقط باید شوهر کنه حتما 

خیلی مسخره.مشاوری کسی حرف بزنه باهاشون راه نمیان ؟

شرمنده بیخیال

الان دلم آیفون ۱۶ پرومکس میخواد تکلیف چیه ؟

خدا لعنتش کنه. خیلی حالم گرفته خيلی دلم میخواد دماغم رو بکنم بندازم سطل آشغال. هیچی برام نمیشه. خدا ...

من دیدم اونقدم بد نبود از من بهتر بود

عزیزدلم چه غمی رو تجربه کردی...غمت سنگین و ارزشمندیمیتونی هروقت خواستی با من راجبش حرف بزنیمنم کم از ...

مرسیی عزیزم

واااا از دید اطرافیان تو و من دختر فقط باید شوهر کنه حتما خیلی مسخره.مشاوری کسی حرف بزنه باهاشون راه ...

نه بابا منو زندانی کردن. زندان از خونه ی ما بهتره. خداشاهده خسته شدم انقد گریه کردم. حالا هر دکتری هم میرم نمیدونن چشمم چه مرگشه یکی گفت التهاب عصبی 😔

فقط همین

نه بازم هست میخوای بخری