2777
2789
عنوان

از بدشانسی به کجا میشه فرار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 144 پست
نمیتونی بفرستیش کمپ ترک اعتیاد؟چی مصرف میکنه؟

هرچی دم دستش بیاد از گل شروع کرد الانم بابام میگه شیشه میکشه 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفتی مهاجرت یاد این افتادم که دختر معلم جغرافیام لا.تاری برنده شد رفت آمریکا چقد یع ادم خرشانسه ما ک ...

اصن مهاجرت برا بعضیا مثل آب خوردن می مونه 

والا من به هر دری زدم نشد 

چن تا فامیل بی خاصیت در داغون هم دارن اونور آب هستن که علاوه بر این که هیچ کاری نمیکنن بلکه مثل خر هم آدمو ناامید میکنن یه مشت خر هستن دور هم ازشون متنفرم. هی منو ناامید میکنن مهاجرت نکنم. کار منم درست نشد که. چنان زجه هایی میزدم و گاهی میزنم که چشمم تار شده حالم بده خوب نیستم. برای من هیچی نشد که نشد 

خدا مادر گرامی ات رو بیامرزه عزیزم خانواده ی من همیشه با خشونت باهام رفتار میکنن. منم دارو داده دکت ...

دارو چیزی رو تغییر نمیده واقعا در واقیعت تو همون ادم بدبختی هستی که هستی 

واقعا زندگی جای مسخره ایه اصلا عادلانه نیست که یه ادم به هر دری بزنه اما همیشه بسته باشه کاش یه بارم بین این همه نشدن بشع 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

انشالاخدامعجزه کنه زندگیتون گلستان بشه من به معجزه ایمان دارم

چی بگم واقعاً خسته شدم دیگه از دست همشون واقعا خیلی وقتا همه فکری میاد تو سرم که فقط از این موقعیت فرار کنم 

دارو چیزی رو تغییر نمیده واقعا در واقیعت تو همون ادم بدبختی هستی که هستی واقعا زندگی جای مسخره ایه ا ...

همون بخدا. کاش یبار هم برای ما میشد. هر چقد فکر میکنم که چه کار بدی در حق خدا انجام دادم که داره تاوان ازم میگیره نمی‌فهمم. بخدا من اصلا کار بدی نکردم حتی دل کسی هم نشکوندم که بخواد آهش منو بگیره. من واقعا کار بدی نکردم. برام نمیشه خدا اشکام رو دید و برام کاری نکرد. ناشکری نمیکنم ولی من بهش گفتم جون منو بگیر واقعا خسته شدم هیچی برام نمیشه هزار مورد هست که برام نشد. هیچوقت یه آخيش از ته دل نگفتم من 

اصن مهاجرت برا بعضیا مثل آب خوردن می مونه والا من به هر دری زدم نشد چن تا فامیل بی خاصیت در داغون هم ...

امیدوارم درست بشه کارت عزیزم 

ولی خب واقعا نمیشه جنگید با این همه بدشانسی مراقب خودت باش که حداقل تو این همه بدبختی مریض نشی مریضی خیلی سخته واقعا خیلی هزینه داره من الان پریود نمیشم هرچی دوا دکترم میرم نمیشه پولیم ندارم البتع ها ولی همون پولیم که هست تو راه دکتره 

چی بگم واقعاً خسته شدم دیگه از دست همشون واقعا خیلی وقتا همه فکری میاد تو سرم که فقط از این موقعیت ف ...

منم بدترین فکرا به سراغم میاد اما بازم میشینم سرجام خدا بالاخره دست مارو هم میگیره

امیدوارم درست بشه کارت عزیزم ولی خب واقعا نمیشه جنگید با این همه بدشانسی مراقب خودت باش که حداقل تو ...

خداشاهده حس میکنم ام اس گرفتم. حالم بده. خدا لعنت کنه همون فامیل هایی که منو ناامید کردن و منجر به این روزای من شدن. هیچکس هم درک نمیکنه حالم خوب نیست. خدا خودش کمکمون کنه 😔😔💔

همون بخدا. کاش یبار هم برای ما میشد. هر چقد فکر میکنم که چه کار بدی در حق خدا انجام دادم که داره تاو ...

منم اصلا کاری نکردم ولی زندگیم اینه به شدت ادم بی دست و پاییم که بگم حتی حق کسیو خوردم اینه وضعم واقعا خستم منم کاش زودتر تموم بشه این زندگی 

منم بدترین فکرا به سراغم میاد اما بازم میشینم سرجام خدا بالاخره دست مارو هم میگیره

چی بگم والا کاش میگرفت

منم اصلا کاری نکردم ولی زندگیم اینه به شدت ادم بی دست و پاییم که بگم حتی حق کسیو خوردم اینه وضعم واق ...

زندگی برای ما جای قشنگی نبود 💔واقعا زشت ترین و بدترین زندگی متعلق به من بود. بديش هم اینه هیچ کس حالتو درک نمیکنه 😔😔

خداشاهده حس میکنم ام اس گرفتم. حالم بده. خدا لعنت کنه همون فامیل هایی که منو ناامید کردن و منجر به ا ...

چقدر واقعا ظالمن اینجور ادما منم فامیلام کم اذیتم نمیکنن اون موقع که همش میگفتن مامانت خوب نمیشه الانم که همش میگن کنکور قبول نمیشی و خیلی بدبختی و فلان واقعا نمیدونم چی گیر اینا میاد از این کار 

کاش خدا یه نگاهی ام به ما کنه