2777
2789
عنوان

خانما خارش دارم کمک کنین خواهشا

179 بازدید | 18 پست

خارش واژن امونمو بریده .  دکتر خودم که واسه نیمه بهمن وقت داده  رفتم پاپسمیر بدم درمانگاه  دکتر گفت عفونت داری دارو داد استفاده کردم دوباره که  رفتم  پاپ اسمیر گرفت  و بازم گفتم هنوز کامل خوب نشدم  بازم دارو داد ... جواب پاپسمیرم اومد التهاب متوسط و عفونت میکس باکتریا ..چیکار کنم از چی جواب بگیرم ... یه راه خوب بگین البته به جز عنبر نسا چون هرچی استفاده میکنم خوب نمیشم  فک کنم اصلی نمیدن بهم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه پی پی الاغ استفاده کردی فیک هم بوده به قول خودت انتظار داری چی بشی؟

عجالتا چند روز دمنوش پونه کوهی بخور شاید بهتر شدی 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
دو دفعه دارو داده تا حالا پماد کلیندازول و قرص مترونیدازول و فنوکنازل سری بعدم مشابه همینا داد

عوض کن دکترتو. عفونت مکرره باید پیگیری بشه.گاهی به سادگی به خاطر اینه که همسران باید دارو مصرف کنه‌.ولی آزمایش بهتر از پاپ ایمیر باید بنویسن 

عوض کن دکترتو. عفونت مکرره باید پیگیری بشه.گاهی به سادگی به خاطر اینه که همسران باید دارو مصرف کنه‌. ...

من زگیل تناسلی داشتم نوع ۱۶  که همین یک ماه پیش قهمیدم منفی شده ...ولی باید برم دکتر خودم تو مطب کلپوسکوپی میکنه