2777
2789
عنوان

سلام خانوما شما رمز گوشی شوهرتون رو میدونبن

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم خسیسه وتا الان صدبار خیانت کرده همشم با زنای متاهل خرج سوئیت و رستورانشون میده ولی به خودشون پول نمیده 

اینو از پیاماشون فهمیدم 

البته مدته زیادیه دبگه نه گوشیش میگردم نه چک مبکنم نه برام اهمیتی داره مجرورم اینجا بمونم برای بچه هام اونم بره گمشه برام مهم نیست

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

رمز نداشت

خودم براشون گذاشتم 

به حریم شخصی شون هم احترام میذارم ولی آدم پاک و متعهد به زندگی مشترک چنین رفتاری نداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

به عنوان کسی که خیانت دیده میگم 

چیز شخصی نباید تو زندگی مشترک باشه 

هرکسی که گوشیش رمز داشت که خانواده شم بلد نبودم رمزشو، یعنی قطعا یه کاری می‌کنه قطعاااا 

حریم خصوصی یعنی چی؟؟ مثلا چی تو گوشی هست که همسر آدم نباید ببینه خب من گوشیم رمز نداره اولا چتامو اگه در اون حد خصوصی باشه مثلا با دوستم خب پاک میکنم دوما نهایتا ببینه دیگه نمیره که همشو بخونه 

میتونه چتو پاک کنه ولی وقتی رمز داره و مخصوصاً گوشیشو همه جا می‌بره حتما چیز مخفی داره 

😐چ‌حرفا؟فیس آیدی واستون عجیبه؟

آره خیلی عجیب بود😐

خواستی متفاوت بگی 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من نمیدونم رمزشو اونی که بخواد خیانت کنه مطمئن باش خودشو خیلی مظلوم جلوه میده رمز رو بهت میگه ...

گوشی مخفی لومیره بلاخره 

ولی با اطمینان میگم هرکسی گوشیشو مخفی می‌کنه مشغول خیانته 

قبلا خودم خودمو گول میزدم که خب منم گوشیم  رمز داره ولی واقعیت اینه که اگه شوهرم میخواست بهش میدادم حتما ولی چون خودش خیانت میکرد و می‌گفت گوشی حریم خصوصیه رمز منم نمی‌خواست