2777
2789
عنوان

سلام خانوما شما رمز گوشی شوهرتون رو میدونبن

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 80 پست
خب چی شد طلاقت نداد و اون زنیکه رو ول کرد

شما تا حالا چند تا مرد رو دیدی که از ولی کردن خانواده ش پشیمون نشه؟

هیچ مردی واسه همیشه خانواده خودشو ول نمیکنه 

من اینقد اطرافم دیدم که مردی رفته سراغ یه زن جدید ولی نهایتش یه سال یا دو سال بوده بعدش پشیمون میشن دیگه مگر اینکه واقعا مشکلات خیلی جدی داشتن تو خونه وگرنه همشون برگشتن و نادم و پشیمون التماس همسرشون کردن 

همسر منم همینطور 

رفت اونو دید و هر روز بیشتر متوجه تفاوت وحشتناک من و اون شد و دید که کجا واقعا خونه ی امنشه 

شخصیت منو می‌شناخت و بعد مدتی شخصیت اون طرفم شناخت و فهمید با کی طرفه 

شما تا حالا چند تا مرد رو دیدی که از ولی کردن خانواده ش پشیمون نشه؟هیچ مردی واسه همیشه خانواده خودشو ...

چند سالته اون زنه جونتر از تو بود خوشگلتر از تو بود چطوری بخشیدیش چندتا بچه داری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته اون زنه جونتر از تو بود خوشگلتر از تو بود چطوری بخشیدیش چندتا بچه داری

سوالات 😅

آره ۱۲ سال جوانتره

دوتا بچه

خوشگل نه ببین جوری نیست ببینیش بگی خوشگله ولی زشتم نیست حتی خوش تیپم نیست ولی کلا بد نیست منم معمولی ام 

دیگه بخشیدم چون هم عاشق شوهرمم هم اینکه خودش پشیمون شد من مچشو نگرفتم هم اینکه می‌دونم چقد بالای خوبیه هم الان شوهر خوبیه و قبلا هم بود 

و اینکه شوهرم کلا آدم خوبیه و به اشتباه خیلی بزرگ کرده یه بار فرصت جبران رو آدم باید بده به نظرم و اینکه من خیلی تحقیق کردم خیلی زیاد

آخرش به این نتیجه رسیدم جدای از عشقی که به همسرم دارم 

در شرایطی طلاق درسته که زندگیت بعد طلاق خیلی بهتر باشه یعنی به قول  یه دکتری می‌گفت طلاق خوبه به شرطی که بعد طلاق راحتتر زندگی کنی یعنی شما طلاق میگیری که به آرامش برسی و از یه شرایط بد بیای بیرون 

من زندگی مستقل از شوهرمو حدود ۸-۹ ماه تجربه کردم مشکل مالی نداشتم اصلا و هیچ‌کس منو محدود نمی‌کرد یا بگن زن تنها اینجا نرو اونجا نرو، ولی سخت بود الان با بچه‌ها م کنار همسرم آرامش بیشتری دارم

و در آخر اینکه جدای از همه ی اینا 

وقتی شوهرم منو میخواد در حالیکه بقیه التماس میکنن برگرده پیش اونا و باز منو انتخاب می‌کنه چرا باید زندگی بیست سالمو خراب کنم و خانواده ای که واسه ساختنش کلی زحمت کشیدمو راحت از هم بپاشم؟

سوالات 😅آره ۱۲ سال جوانترهدوتا بچهخوشگل نه ببین جوری نیست ببینیش بگی خوشگله ولی زشتم نیست حتی خوش ت ...

اها ۲۰ ساله که ازدواج کردی ۹ ماه مستقل بودی شوهرت خرجیتون رو میداد ببخشید اینقدر سوال میمرسم با زنه چطوری اشنا شده بود 

اها ۲۰ ساله که ازدواج کردی ۹ ماه مستقل بودی شوهرت خرجیتون رو میداد ببخشید اینقدر سوال میمرسم با زنه ...

بله خرجی میداد ولی خودمم درآمد داشتم اندازه خودم فقط یعنی محتاج کسی نباشم 

زنه جنس می آورد واسه مغازه 

بله خرجی میداد ولی خودمم درآمد داشتم اندازه خودم فقط یعنی محتاج کسی نباشم زنه جنس می آورد واسه مغازه

یه سوال ببخشیدها شوهرت قبلا هم بهت خیانت میکرد یا این یکبار بود مثلا زمینش رو داشته