2777
2789
عنوان

خواستگاری

157 بازدید | 16 پست

سلام دوستان چن وقت پیش یه آقایی توسط ی واسطه بهم معرفی شد همه چی خیلی خوب بود حتی پدرم تحقیق کرد کلی ازشون تعریف کردن خودشم پسر خوب و معقولی ب نظر میومد 

بعد از دو هفته اومدن واسه قول و قرار مشخص کردن مهریه و جهیزیه و تاریخ عقد اما دیگه خبری ازشون نشده سه هفته از این جریان گذشته 

اینم بگم شبی ک اومد خونه ما گفت فردا نوبت کاشت مو دارم 

خواستم نظر شما رو هم بدونم خیلی استرس دارم اخه همه چی خیلی خوب بود خودش و خانواده ش راضی بودن یعنی پشیمون شده ؟؟.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره دقیقا حالا خانواده عموم چون یه تا پسرن فرهنگشون پایینه به نظرم بعد اینکه دختر خانوم هم هیچ مشکل ...

باور کن هزار بار گفت باعث افتخاره با همچین دختری و همچین خانواده ای وصلت کردن بعد نمیدونم یهو چی شد

باور کن هزار بار گفت باعث افتخاره با همچین دختری و همچین خانواده ای وصلت کردن بعد نمیدونم یهو چی شد

خوب کلا پیام نمی‌تونید بدید یا از کسی بپرسید 

ولی یه چیزی بگم شاید به صلاحته قربونت برم 

همین پسرعموم یکی از چشماش نمیبینه ولی مشخص نیست تو چهرش ،به نظرم به دختر خانوم هم نگفته بود خدا خواست بهم بخوره خدا خودش هواتو داره♥️🤝🏻

خوب کلا پیام نمی‌تونید بدید یا از کسی بپرسید ولی یه چیزی بگم شاید به صلاحته قربونت برم همین پسرعموم ...

خواهش میکنم برام دعا کن 

از این ناراحتم اون همه اصرار و تعریف آخرش بشه این 

من ک نگفته بودم بیا خواستگاری من

خواهش میکنم برام دعا کن از این ناراحتم اون همه اصرار و تعریف آخرش بشه این من ک نگفته بودم بیا خواستگ ...

باشه عزیزم تو غصه نخور فقط به نظرم به سوال بپرس حداقل بفهمی چیزی شده یا نه شاید یکی تو تحقیقات چیز اشتباهی گفته یا طرف بد برداشت کرده سوءتفاهم شده باشه 

باشه عزیزم تو غصه نخور فقط به نظرم به سوال بپرس حداقل بفهمی چیزی شده یا نه شاید یکی تو تحقیقات چیز ا ...

هیچی هیچی 

فقط ب اون واسطه گفته بود 3ماه برا نامزدی خیلی کمه من نمیتونم بخاطر شرایطم بیام بیرون زیاد