2777
2789
عنوان

واقعا راسته که کرنا

306 بازدید | 42 پست

که کرنا میخاد بیاد مث همون چند سال قبل کشنده اینا ؟بنظرتون حقیقت داره این کوفتی بخاد بیاد دوباره 

بخدا خسته شدیم من ک کشش ندارم 

اون دوسال انقد استرس کشیدیم مردیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوهفته پیش مریض شدم دقیقا مثل زمان کرونا بود تمام علائمم دکتر میگفت آنفولانزا ولی من حس کردم کروناس

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الانم ی ویروسی اومدهنشنیدی مگهالبته نمیدونم کروناس یا نه

جه ویروسی این سرماخوردگی و اسهال اینا اگر منظورته این ک چیزی نیسن 

من منظورم مث دوران کرنا بود ک میزد به ریه اومطوری دقیقا 

که کل کشورا رو درگیر کرد 

این دفعه بیاد من که زندگیم مختل نمی کنمراحت میرم بیرونمتهش میمیرم دیگه

من اصلا کشش ندارم دگ نحمل ندارم 

اون دوران قبلی سال ۹۸ رو با بدبحتی سپری کردیم انقد استرس کشیدیم 

باز زیاد شده 

همکار من ۲۰ روز مرخصی کرفته

کرونای شدید

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

نه هیچی نیست و شایعه استویروس زیاده تو دنیاکرونا یکیش بودترس از همه چی بدتره و ضعیف می کنه بدنو

بابا میگن ۵ سال گزشته دوباره میخان بندازن همون کرنارو به جون مردم ک کنترل جمعیت کنن 

جه ویروسی این سرماخوردگی و اسهال اینا اگر منظورته این ک چیزی نیسن من منظورم مث دوران کرنا بود ک میزد ...

همه‌میگن ک داره میاد

اما‌ امیدوارم دروغ باشه

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

من دوهفته پیش مریض شدم دقیقا مثل زمان کرونا بود تمام علائمم دکتر میگفت آنفولانزا ولی من حس کردم کرون ...

بابا چرا متوجه نمیشی الان نیست فعلا نیومده 

میگن توی چین هست 

مریضی شما با مریضیای خیلیا دک الان کشنده نیست ک 

من منظورم مث سال ۹۸ هست 

میگن دوباره چین الان اپنطوری شده خودشون میندازن اشعالا