2777
2789
عنوان

واقعا راسته که کرنا

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز زیاد شده همکار من ۲۰ روز مرخصی کرفتهکرونای شدید

بابا الان نیست چرا متپجه نمیشیذ

فقط تو چین هست فعلا

الان توی ایران تیست فعلا کشنده نیست

اون اصلیه نیومده ک 

میگن میخاد بیاذ

دوران کرونا نشون داد خیلی ها از استرس کزونا مردن نه از خود کرونا

نه عزیزم اینا خرافس کرنا کرفتن زد به ریه هاشون مردن

بیجاره بابابزرگ من اصلا توی این باغا نبود سواد نداشت خبر نداشت اصلا کرنا هست یا نه 

استرسی بابتش پس نداشت اما گرفت سال ۹۹ فوت شد

بابا الان نیست چرا متپجه نمیشیذفقط تو چین هست فعلاالان توی ایران تیست فعلا کشنده نیستاون اصلیه نیومد ...

این تشخیص دکتر بود که کرونا گرفته

حالشم اصلا خوب نیست

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

بابا میگن ۵ سال گزشته دوباره میخان بندازن همون کرنارو به جون مردم ک کنترل جمعیت کنن

اسی ببخشید

جواب سوالم بده یا بقیه بدن

اگر واقعا قرار مردم بکشن چرا واکسن زدن

چرا دولت ها میگن بچه بیار 

خوب چرا تو خیلی کشورها وسایل پیشگیری نیست 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

متاسفانه برگشته و کشنده هم هست برای افراد پیر و یا افرادی که بیماری زمینه ای دارن

الان کل icuشهر من شده درگیری ریه و تنگه نفس شدید و کلا شواهد دال برکروناست اما تست ها منفی است ولی میزان تخریب ریه و ناراحتی قلبی و ایست قلبی که میده مثل همون کرونا هست😭😭😭

متاسفانه پسر منم کرفته و تو icu بستری هست براش دعا کنیدبا دستگاه تنفس میکنه دستگاه قطع بشه بچه من نفسش میره😭😭😭😭

یک مادر🤱👩‍🍼
اسی ببخشیدجواب سوالم بده یا بقیه بدناگر واقعا قرار مردم بکشن چرا واکسن زدنچرا دولت ها میگن بچه بیار ...

بابا واکسن کجاست دگ 

اون واکسن ها چرت بود زدن به ملت من ک نزدم 

بی اثره عزیزم

چشه الان نفس میتونه بکشه یا نه؟

به سختی

تلفنی حرف زدم طفلک میگه هر روز یه جام درد میکنه

الان بیست روزه دراز کشه

صدا ازش در نمی اومد

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

متاسفانه برگشته و کشنده هم هست برای افراد پیر و یا افرادی که بیماری زمینه ای دارنالان کل icuشهر من ش ...

پسرت ک پیر نیست  بیماری زمینه ای نداره چرا اینطوری شده در این حد