2777
2789
عنوان

واقعا راسته که کرنا

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 42 پست
همه‌میگن ک داره میاداما‌ امیدوارم دروغ باشه

متاسفانه اومده پزشکان من خودم صحبت کردم گفتن کرونا دوباره اومده ولی تست ها ممکنه منفی باشه اما ما تین تست ها را قبول نداریم 

یک مادر🤱👩‍🍼
متاسفانه اومده پزشکان من خودم صحبت کردم گفتن کرونا دوباره اومده ولی تست ها ممکنه منفی باشه اما ما تی ...

بابا کرنا مهم نیست بیاذ من میگم مث سال ۹۸ یا ۹۹ کشنده نباشه که روزی هزار نفر میمیردن اونطوری نباشه فقط

وگرنه ادم مریض بشه خوب بشه مهم نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای جدی میکی پسرت چندسالشه از کجا گرفته؟

۷ سالشه دکتر که میگه حالش وخیمه😭😭😭

نمیدونم والله حس میکنم شاید از مدرسه یا دوستاش. چون من زیاد نمیفرستمش مدرسه اما یه دوستی داشت گاهی میومد خانه بازی میکردن خیلی سرفه میزد هر چه بیرونش میکردم باز میومد بچه منم از اون گرفته.خدا نبخش مادرایی که میدونن بچه مریضه میفرستن مدرسه یا خونه کسی

یک مادر🤱👩‍🍼

همین هفته دو نفر تو آی سی یو با علائم کرونا فوت شدن یکی پیر زن بود یکی هم دختری که سندروم داوون داشت😭😭😭

وای بر دل خانواده هاشون وقتی دختره را میبردن پدرش خودشو تو خاک میکشید😭 زیر بغلاشو گرفته بودن توان راه رفتن نداشت

یک مادر🤱👩‍🍼
بابا کرنا مهم نیست بیاذ من میگم مث سال ۹۸ یا ۹۹ کشنده نباشه که روزی هزار نفر میمیردن اونطوری نباشه ف ...

رعایت کنید نمیگیری من الان یک هفته ایت تو بیمارستانم دائم ماسک زدم و گان پوشیدم و بهداشتم رعایت کردم نگرفتم.

اما مادر بچه ای که کنار پسرمه علائم داره بدن درد تب و سردرد حالش بد بود امشب. ایشون ماسک‌نمیزنه راحت تو آی سی یو میگرده که همه بیمار ریوی هستن

یک مادر🤱👩‍🍼
متاسفانه اومده پزشکان من خودم صحبت کردم گفتن کرونا دوباره اومده ولی تست ها ممکنه منفی باشه اما ما تی ...

💔🥺کاش نیادد

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

متاسفانه برگشته و کشنده هم هست برای افراد پیر و یا افرادی که بیماری زمینه ای دارنالان کل icuشهر من ش ...

چقدر ناراحت شدم بخاطر پسرتون

چند ساله هست

ایشالله خدا بهت ببخشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
رعایت کنید نمیگیری من الان یک هفته ایت تو بیمارستانم دائم ماسک زدم و گان پوشیدم و بهداشتم رعایت کردم ...

واقعا نفهمیدید سال ۹۸ یا ۹۹ اصلا به ماسک زدن  الکل زدن نبود

اصلا راه انتقالش مشخص نشد جیه

۷ سالشه دکتر که میگه حالش وخیمه😭😭😭نمیدونم والله حس میکنم شاید از مدرسه یا دوستاش. چون من زیاد نمی ...

وای چقد بد 

بچتون توی سن کم بنده خدا اسم داشته 😢😢😢

انشالا خوب بشن

چقدر ناراحت شدم بخاطر پسرتونچند ساله هستایشالله خدا بهت ببخشه

۷ سالشه عزیزم التماس دعا کلا کارم شده گریه.

الانم پست آخذم درباره پسرمه که اینتوبه است سوال کردم

یک مادر🤱👩‍🍼
۷ سالشه عزیزم التماس دعا کلا کارم شده گریه.الانم پست آخذم درباره پسرمه که اینتوبه است سوال کردم

فقط دعا میشه کنم 

کاش میشد فردا بگی پسرم خوب شده

من مادرم حالت میفهمم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر