2777
2789
عنوان

بستن دهن زنعموی بی چاک و دهن با کلیییییی اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2914 بازدید | 133 پست
بر اساس پیاما میگم کسی که میاد معذرت خواهی می‌کنه در صورتی که تو به شوهر اونم این توهینا رو میکردی ه ...

من هیچوقت به خود شخص عموم رو در رو ی بیشعور هم نگفتم

چه برسه جلوی زنش

ی شوخیای عادی بین من و عموم بوده ، بدون فحاشی و توهین 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت رو اذیت نکنید.   راستی شرمنده کاربری شما یک چیزی برام جالب بود و تلخ 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

خودت رو اذیت نکنید. راستی شرمنده کاربری شما یک چیزی برام جالب بود و تلخ

چ چیزی؟

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خدا فقط به خانوادتون صبر بده که همچین آدمای بی چاک و دهنی توش هستید

🥲

قبلا خیلی بی زبون بودم الان وشی شدم 

چ چیزی؟

شرمنده بگم اینجا مشکلی نیست 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

چ چیزی؟

بعد از یک تاپیک شما فهمیدم باید تنها باشم تا آخر عمر چون به هیچکی اعتماد نیست

بعد از یک تاپیک شما فهمیدم باید تنها باشم تا آخر عمر چون به هیچکی اعتماد نیست

چرا؟!

چرا؟!

باشه میگم خانوم فقط اولش کاشکی همون شهریور که می‌شد حل شه حلش میکردم     خانوم من یک پستی ازتون دیدم کاربری زن نما بعد شما گفتین گزارش بزنید و اینا اینجا کار بر ها گفتن مشکل از خود شما که باهاش راحت صحبت کردی و اینا گفتی قضاوت نکنید و اینا بعد قفل کردین تاپیک رو الانم تعطیل شده نمی خوام قضاوت کنم چون تاپیکه کمی غمگینم کرد ماجرا چی بود

باشه میگم خانوم فقط اولش کاشکی همون شهریور که می‌شد حل شه حلش میکردم خانوم من یک پستی ازتون دیدم ...

البته من برام سوال بود چون درد دیدم

باشه میگم خانوم فقط اولش کاشکی همون شهریور که می‌شد حل شه حلش میکردم خانوم من یک پستی ازتون دیدم ...

آره ... ماجرا از این قرار بود که ی کاربر ۷ ماه مدام لایک میکرد کامنت میزاشت درخواست دوستی میداد

به هزارتا زبون بهش گفتم نمیشه 

می‌گفت ک میشناستم از دوران بارداریم و.....

بارها تخریبش کردم

هرکاری بگید کردم:)

ولکن نبود

ولی یروز اتفاقی فهمیدم که با کاربری زن با دوستام صمیمی چت میکرده 

من هیچوقت دلبسته این آقا نشده بودم به جان بچم 

فقط از این حرصی شدم که ی نفر چقدر منو احمق فرض کرده به خودش چنین اجازه ای داده ک به من فکرکنه 

خودمم ناراحتم از این موضوع ، یبارم به نی نی یار گزارش کردم ولی حتی پیاممو نخوند ببینه چخبره 

یبارم لغو کاربری زدم ...

ناراحتم که چرا زودتر تاپیک نزدم تا ولم کنه بره!

بین من و اون آقا هیچی نبود 

آره ... ماجرا از این قرار بود که ی کاربر ۷ ماه مدام لایک میکرد کامنت میزاشت درخواست دوستی میدادبه هز ...

البته اون تاپیک رو قفل زدید نتونستید جواب کاربر های اونجا کامل بگید   البته کاربر مرد پیله بود  من پیام هاتون رو خوندم که گذاشتید 

آره ... ماجرا از این قرار بود که ی کاربر ۷ ماه مدام لایک میکرد کامنت میزاشت درخواست دوستی میدادبه هز ...

به دوستاتون اطلاع دادین مرد هسش