2777
2789
عنوان

بستن دهن زنعموی بی چاک و دهن با کلیییییی اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 111 پست
ای بابا چقد گیر دادی بهش حالا هی داره عذرخواهی میکنه هی ول نمیکنی اینقدرم لازم نیست اینجوری طرفداری ...

این به اون در که بارها ازش گذشتم 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

استارتر دو تا تاپیک قبلیت واقعا حالم و بد کرد ... خیلی حرص خوردم خییییلی 

خدا صبرت بده واقعا

من خودم ازت کوچیکترم و کم تجربه و ... نمیخوام نظری بدم 

فقط بدون واقعااااااا حق داری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف دلمو زدی🤣

خوبه که😅😅 اخه یکطرف اروم باشه عین من,طرف مقابل زبون دار،من سرویس میشم...😅 من تواین وضعیتم‌ .ذاتا بی زبونم.خانواده شوهرم   زبون دراز

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-74076fcf68624.jpg

چرا اینجوری میکنی اخه عزیزم من فکر میکنم تو اعصابت بهم ریختس و با کوچکترین چیزی بهم میریزی 

اینجوری هی پیام و پیام کشی کنی همه چی بدتر میشه حیلی داری شورش میکنی 

اونجا تو مهمونی هم خیلی همش زدی بابا اینجوری میشی گاو نه من شیر 

هم زحمتو میکشی همم اخرش بی منت میکنی کارتو 

یکم صبر کن میدونم اعصابت بهم ریختس ولی واقعا انقدر کولی بازی نداره عزیزم ضعف اعصاب میگیری 

ببین میدونم شاید ناراحتی از چیز های کوچیکه دیگه اما خودت به ظاهر قضیه نگاه کن همش داری شلوغ کاری میکنی اخرش‌میشه که همه میگن معصومه حسودی دوروز تهران رفتنو کرد و کولی بازی در آورد .

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-ff2876802fa32.jpg

اینجا هم داری ریک بازی در میاری داره عذر خواهی میکنه ول نمیکنی 

بابا ول کن درضمن دلیلی نداره چون عموته به خودت حق فوش دادن بدی جفتتون مقصرید

اینجا هم داری ریک بازی در میاری داره عذر خواهی میکنه ول نمیکنی بابا ول کن درضمن دلیلی نداره چون عموت ...

فحش ندادم عزیزم♥️ اگه فحش داده بودم تو تاپیک ذکر میکردم

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چرا اینجوری میکنی اخه عزیزم من فکر میکنم تو اعصابت بهم ریختس و با کوچکترین چیزی بهم میریزی اینجوری ه ...

اینکه دم پریودمم هست بی تاثیر نیست

زن عموهات خیلی خوبن ولی خودتو خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

😕چقدم راحت آدمو قضاوت می‌کنی 

این زن عمو دومی خیلی دو روعه عزیزم ، بارها چشم پوشی کردم

هزار بار غلط اضافی کرده حالا من شدم بد این شد خوب؟😐😐😐

😕چقدم راحت آدمو قضاوت می‌کنی این زن عمو دومی خیلی دو روعه عزیزم ، بارها چشم پوشی کردمهزار بار غلط ا ...

بر اساس پیاما میگم کسی که میاد معذرت خواهی می‌کنه در صورتی که تو به شوهر اونم این توهینا رو میکردی هر چند عموت باشه اگه با کسی این شوخیا رو داری صد درصد اونم حق داره باهات این شوخی رو بکنه فارغ از اینکه چه نسبتی با شوهرش داری همونقدر که مرد تو برات عزیز و قابل احترامی واسه اونم هس

این همه سانسور کردی از اخر ول کردی شد زن عمو زینب😂😂

مهم نیس😁 آخری هم اتفاقی شد

بر اساس پیاما میگم کسی که میاد معذرت خواهی می‌کنه در صورتی که تو به شوهر اونم این توهینا رو میکردی ه ...

عزیزم من به شوهرش توهین نکردم

اگه کرده بودم میگفتم

من با عمو هام کلا راحتم

شوخی های ک در حضور خود عموم با عموم کردم و اون ابراز ناراحتی نکرده فکر نمیکنم به بقیه ربطی داشته باشه

و اینکه من هیچگونه توهین و فحاشی در قبال عموم نکرده بودم که زن عموم چاک دهنش و بی هوا باز کرد!!!

نمی‌دونم چجوری توضیح بدم

وگرنه اگه توهین کرده بودم حق میدادم ، وقتی توهینی نکردم و اون هرچی دلش خواسته گفته یکم زور داره دیگه