2777
2789

مقدار کمی پول کنار گذاشتم میخام برای کسی خیرات بدم،جایی رو میشناسید این پول رو بگیرن و خیرات کنن؟

اگه خودم این پول رو صدقه بدم خیرات محسوب میشه؟

اگه گرگان بودی ، یه کودک سرطانی بهت معرفی میکردم بری آمپولاشو بخری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اگه گرگان بودی ، یه کودک سرطانی بهت معرفی میکردم بری آمپولاشو بخری

گرگان نیستم.آمپولاش چقدرن؟راه ارتباطی آنلاین ندارن؟

آخه پول منم خیلی کمه نمیدونم چیکارش کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرگان نیستم.آمپولاش چقدرن؟راه ارتباطی آنلاین ندارن؟آخه پول منم خیلی کمه نمیدونم چیکارش کنم.

من فقط یه تلفن و آدرس ازشون دارم

خودم گرگانی نیستم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

سایت باقیات الصالحات رو سرچ کن 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من فقط یه تلفن و آدرس ازشون دارمخودم گرگانی نیستم

شماره کارت ازشون ندارین؟میخام بصورت ناشناس این کارو انجام بدم.

یا اینکه همون شماره تلفن رو که گفتین چجوری ازتون بگیرم،نمیدونم گذاشتن شماره شون اینجا درسته یا نه.

شماره کارت ازشون ندارین؟میخام بصورت ناشناس این کارو انجام بدم.یا اینکه همون شماره تلفن رو که گفتین چ ...

خوندم

اینو پاک کن الان نی نی یار شب میاد سراغت

خوندی لایک کن