2777
2789
عنوان

خوش به حال پولدارا 🥲💔

155 بازدید | 18 پست

کلی پول دارن و میبینی مثلا کاری نمیکنن باهاش.

من آرزوم کلاس رزمیه چون خیلی کلاس میرم دیگه ماهانه خیلی شهریه میدم 

و دیگه نمیتونم برم رزمی و به ارزوم برسم ..

سالها میگذره و این حسرت و عقده می‌شده برام .

از بچگی عاشق بودم رزمی کلاسش برم ولی مامانم نذاشت بابام گفت بره مامان نذاشت .

الآنم شونوزذه سالمه 

خوشبحال ادمایی که بابای خوبی دارن 

نه اینکه از نظر مالی خیلی اوکی باشما ولی خانواده رو مسئله جدی تری نسبت به پول میبینم 

حالا نه پدر درست حسابی دارم نه پول

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوشتی کلی کلاس میری دیگه الان باید دلمون بسوزه؟😐من بیست و خورده ای سالمه تاحالا هیچ کلاسی نرفتم جز ...

قزم جان هر نسلی فرق میکنه

زمان ما هر کلاسی پولی بود ممنوع 😂😂

فقط کلاسای مجانی

مثلا نقاشی و خط تو کانون

با این که دور بود ، ولی چون مجانی بود میذاشتن بریم

اما کلاسای ورزشی که دیوار به دیوار خونه مون بود ، چون پولی بود ، مــــــمــنـــوع 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نوشتی کلی کلاس میری دیگه الان باید دلمون بسوزه؟😐من بیست و خورده ای سالمه تاحالا هیچ کلاسی نرفتم جز ...

من بخاطر رشتم میرم دیگه.

یدونه خیاطیه یدونه زبان.

زبانم چون از بچگی میرم برا همین نمیتونم قطع کنم .

انتظارم ندارم کسی دلش برام بسوزه ذاتا هدفم این نیست.

قزم جان هر نسلی فرق میکنهزمان ما هر کلاسی پولی بود ممنوع 😂😂فقط کلاسای مجانیمثلا نقاشی و خط تو کانو ...

نههه من دهه هشتادم والاا زمان من همه انواع و اقسام کلاس زبان و ورزش و بدنسازی و سازز و میرفتن به جز منن🤧

من فقط میتونستم خرج مدرسه و دانشگاه داشته باشم و تمام🥴🥴

نههه من دهه هشتادم والاا زمان من همه انواع و اقسام کلاس زبان و ورزش و بدنسازی و سازز و میرفتن به جز ...

بلاخره هر شهری به چند تا بدبخت بیچاره مثل منو تو نیاز داره دیگه 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من بخاطر رشتم میرم دیگه.یدونه خیاطیه یدونه زبان.زبانم چون از بچگی میرم برا همین نمیتونم قطع کنم .انت ...

آخه عنوان تاپیک غمگین بنظر اومد🤭ولی جدی همینو هم خداروشکر کن چون خیلیا مثل من دوست داشتیم بریم ولی نتونستیم

مرسی داغون ترم کردی😂

خواهش میکنم

درد دل دیگه داشتی ، دفعه بعد ویزیت بده

نه مزاحم نمیشم دیگه

تعارف میکنی ؟

من تراپیام اونقدرا هم بد نیستا

آخه عنوان تاپیک غمگین بنظر اومد🤭ولی جدی همینو هم خداروشکر کن چون خیلیا مثل من دوست داشتیم بریم ولی ...

خب حرف توهم درسته ولی این دارع برام عقده میشه سال ها زود زود میگذره هر سال میبینم بزرگتر میشم و شانسم پایین تر میره تو این رشته رزمی و نمیتونم برم .حسرت میمونه تو دلم من خیلی التماس کردم به مامانم وقتی فقط پنج سالم بود ولی نذاشت 

مرسی اگر قصد افسردگی بیشتر و خودکشی داشتم میام پیشت حتما❤️

عــــــــــــــــــــه 😒

من روشم فرق میکنه

چرا الکی بگم خوشبختی و تو توهم بزنی هیچ تلاشی نکنی و درجا بزنی

من میگم بدبخت و فلک زده ای 😂 تا پاشی تلاش کنی واقعا موفق شی

تا حالا از این زاویه کسی بهت مشاوره داده بود ؟