2777
2789
📚همکلاسی 📚:🔴 #فوری سخنگوی کمیسیون بهداشت ورود ویروس جدید به کشور را تایید کرد!🔹سلمان اسحاقی، نما ...

والا من امروز اخبار نگاه کردم چیزی از قرنطینه نگفت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خانما مخصوصا باردارا مواظب باشن حتما

فکر نکنم اینجور باشه

آخه هرسال توی پاییز و زمستون همین برنامه رو داریم بعدش فروکش میکنه

چین هم زیادی وسواس داره اون برا یه سرماخوردگی هم قرنطینه میکنه

پارسال هم همین کارو کرد 

رعایت کن ولی استرس نگیر عزیزم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدا نکنه من طاقت ندارم باز هی هر روز تعداد کشته اعلام کنن خدا بهمون رحم کنه

خدانکنه انشالله ک ب اونجاها نرسه باید رعایت کنیم هممون

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

وای من گرفتم بخدا تا یک قدمی مرگ رفتم اصلا توی عمرم حتی زمان کرونا هم اینطوری مریض نشده بودم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

ویروس ᕼᗰᑭᐯ

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

واقعااا میشه از علایمش بگی چند روز حالت بد بود؟

ببین الان نزدیک۲ماه گذشته هنوز سرفه دارم ولی علائمش بدن درد و سردرد وحشتناک تب و لرز تنگی نفس در حد خفگی سرفه های شدید و خشک

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔