2777
2789

یه گربه داشتم پنیر و گوشت پخته شده و مرغ و کالباس بهش میدادم میخورد 

شیر پاستوریزه هم بهش میدادم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه گربه داشتم پنیر و گوشت پخته شده و مرغ و کالباس بهش میدادم میخورد شیر پاستوریزه هم بهش میدادم

دوستی خاله خرسه بود ماله شما

داشتی میکشتیش رسما با شیر و کالباس 

پنیر هم باید بدون لاکتوز باشه

روزی یکبار بیشتر نباید مرغ بخوره پوکی میاره

حتمن باید خشک هم مخورد

۱۳۸۲

ببین دوست خوب غذای خشک مثل رفلکس و مولتی کالر و رویال و غیره فقط غذاهای تکمیلی هست 

نباید کلا وعده غذایی حیوان باشه 

شما سینه مرغ و  و هویج و کمی سیب زمینی باهم ابپز  کنید بعد له کنید بهشون بدید 

کدو حلوایی به صورت خام بهشون بدید برای ریزش مو هاشون خوبه 

برنج به هیچ عنوان ندید

زرده تخم مرغ ابپز 

گوشت ریش ریش شده خیلی کم 

گوشت چرخ کرده خام به هیچ عنوان 

غذای گربه ها حتما باید بدون ادویه و نمک باشه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

دوستی خاله خرسه بود ماله شماداشتی میکشتیش رسما با شیر و کالباس پنیر هم باید بدون لاکتوز باشهروزی یکب ...

والا ۱۴ -۱۵ سال داشتمش 

اخ هم نگفت 

سوسول وموسول نبود گربه ی من 

۴تا هم بچه ازش ب دنیا اومد 😍

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
ببین دوست خوب غذای خشک مثل رفلکس و مولتی کالر و رویال و غیره فقط غذاهای تکمیلی هست نباید کلا وعده غذ ...

مرسی بخاطر راهنمایی ولی من ۶ ساله گربه نژاد دار نگه میدارم و اطلاع داشتم و دارم غذای خانگی پخته شده یک وعده هر روز میدم

چرا واسه هر چیزی یه پی نوشت میزارین

خشک اره تنها باشه بده ولی کلا خونگی هم گربه ویتامین بدن مورد نیازش تعمین نمیشه پوکی استخوان میاره و ...

منم منظورم این بود چ مارک بگیرم

مولتی کالر خوبه؟

۱۳۸۲
مرسی بخاطر راهنمایی ولی من ۶ ساله گربه نژاد دار نگه میدارم و اطلاع داشتم و دارم غذای خانگی پخته شده ...

ببین دوست گرامی این که تجربه دارید خیلی خوبه 

من فکر کردم تازه گربه گرفتید راهنمایی مفصل کردم 

مولتی کالر خوبه ولی قبل از اینکه یه پاکت کامل بگیرید اول نیم کیلو یا کمتر بگیرید ببینید گربه شما علاقه نشون میده یا خیر 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌