2777
2789

برای همینه میگم من گوه بخورم شوهرکنم 🫥

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر مردانی از جنس جانور در ثریا هم باشن زنانی ایرانی آنان را یافته با ایشان وصلت میکنن

فقط لطفا نگید طلاق شرایطش رو ندارن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منم از ازدواج متنفر شدم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

معمولا راست نیستن ولشون کنی میان میگن من از شوهرم بدم میاد چند شبه از گوشت کوب استفاده میکنم که همچینم ازشون بعید نیست

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

از وقتی اومدم این سایت و شوهرای بعضیارو دیدم

دیکه اون ادم سابق نشدم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اگر مردانی از جنس جانور در ثریا هم باشن زنانی ایرانی آنان را یافته با ایشان وصلت میکننفقط لطفا نگید ...

دقیقا 

یکی دیگه این احمقا ک تاپیک میزنن شوهرم زن صیغه کرده بعد شیش تا تومار میگن وای نه دوستش دارم

تو که دوستش داری 💩 خوردی گند زدی تو اعصاب روان ما و اینجا تاپیک میزنید عادی سازی میکنید اه

.

من قبلا میگفتم تخیلیه تا یه بار یه نفر گفت متوجه شده خیلی از این تاپیکای عجیب رو سایت افغانیا میزنن که خب فرهنگشون با ما متفاوته و برامون غیرقابل باوره. عمرا یه زن عادی تو ایران امروزی بشینه شوهرش بزندش و هیچی نگه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از وقتی اومدم این سایت و شوهرای بعضیارو دیدمدیکه اون ادم سابق نشدم😅

تاپیک زن صیغه ای روانیم کرد 

حالمو بهم زد 

مغزمووووووو داغون کرد 

تازه میگفت دوستش دارم

🤢

.

اگر مردانی از جنس جانور در ثریا هم باشن زنانی ایرانی آنان را یافته با ایشان وصلت میکننفقط لطفا نگید ...

همین تاپیک صیغه ایه

زنه نرممم بود میخواست ببخشه طرفو با اینکه هنوز عقد نکردن😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤