2777
2789

اصلا از ته دلم خوشحال نیستم

هیچوقت نبودم ینی

انگار همیشه یه خلائی هست

تازگیا بدتر شدم... نمیدونم چطوری حالمو خوب کنم

شما حال و روزتون چجوریه؟ چیکارا میکنید؟ چه احساسی به زندگی و اینده دارید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم از درون داغونم وحس بد پوچی دارم فقط ظاهر خودم حفظ میکنم یعنی چیزی که نیستم دارم به دیگران القا میکنم چاره ایی نیست چون همه از آدم منزوی وناراحت خوششون نمیاد مجبوریم نقش بازی کنیم

خوش نویسی  حالتون رو خوب میکنه .نقاشی و.‌..گوش کردن به صدای بلبل صدای آب رود نگاه به سبزه و گل و درخت 

تغذیه تون  رو درست کنین تا حالتون درست بشه .آب جوشیده سرد شده مصرف کنین 

روغن زیتون و روغن حیوانی در وعده غذایی 

سیب و انار و سبزیجات مصرف کنین 

حال معنوی خودتون رو تقویت کنین 

قلبتون رو تقویت کنین که سالم باشه بدن قوی میشه 

غدای خونساز مصرف کنین که  تمام کسالت‌ها و بی حالی ها از کم خونیه   شربت و قرص خونساز  طب اسلامی از عطاری معتبر 

نذر بجه یتیم کنین 

حرز امام جواد از جای معتبر تهیه کنین همراهتون باشه ب جز ایام قاعدگی 

هیچی خوشحالم نمیکنه من یه رفیق دارم سنشم بالاست به من میگه اصلا نباید تو خونه موند باید رفت پاساژ گردی ومغازه هارو بچرخی نگاه کنی ولی میگم آخه وقتی قصد خرید نداریم الکی پاساژ گردی برای چی شما نظرتون چیه

هیچی خوشحالم نمیکنه من یه رفیق دارم سنشم بالاست به من میگه اصلا نباید تو خونه موند باید رفت پاساژ گر ...

اگر پول نداری بخری به نظر من فقط وقت هدر دادن و حسرت بیشتر خوردنه!!! چه فایده ای داره واقعا جز اینکه نداشته های ادم براش پررنگ تر میشن؟

چجوری رو خودم کار کنم؟واقعا حالم بهتر میشه؟از کجا شروع کنم

بله یک مدتی باید زحمت بکشی روی 4 بعدت کار کنی. اون خلا رو میدونم چی میگی هیچی پر نمی کنه نه پول نه شغل نه بچه... 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا