2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر پول نداری بخری به نظر من فقط وقت هدر دادن و حسرت بیشتر خوردنه!!! چه فایده ای داره واقعا جز اینکه ...

والا میگه حال آدم بهتر میشه خونه وبی تحرکی کلا آدم مریض میکنه اما من نظرم اینه آدم بی دلیل بی هدف کجا بره

چجوری رو خودم کار کنم؟واقعا حالم بهتر میشه؟از کجا شروع کنم

واقعا باید از ته دلت بخای. و بعد هزینشم بدی. هزینش وقت گذاشتن و کمی تحمل سختیه و تعهد و تمرین و تکرار. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خوش نویسی حالتون رو خوب میکنه .نقاشی و.‌..گوش کردن به صدای بلبل صدای آب رود نگاه به سبزه و گل و درخ ...

من حرز امام جواد دارم اتفاقا

حالا یه سوال دارم

من دو سه بار حواشم نبوده حرز داخل جیب مامتوم بوده انداختم ماشین لباسشویی 

الان رو اثر حرز که تاثیری نداره؟

میدونم سوالم مسخرست ولی واسم سوال شده😅

والا میگه حال آدم بهتر میشه خونه وبی تحرکی کلا آدم مریض میکنه اما من نظرم اینه آدم بی دلیل بی هدف کج ...

اگه بی دلیل و بی هدف بری اولا حالت بدتر نسشه

دوما حوصلت سر مسره از اون کار تکراری

من که میگم اگه میخوای خونه نمونی و مشکلت با خونه نموندن حل میشه یکی از این کارا رو کن:

اگه پولداری برو تا میتونی کلاس صبت نام کن. باشگاه ، کلاس خودشناسی ، دانشگاه ، مهارت ، اشپزی و ...

اگه پولدار نیستی برو سرکار کنارشم یه حرفه یاد بگیر تو خونه هم ورزش کن

اما من مشکلم اینه که هم شاغلم هم ورزش میکنم هم کلاس میرم اما بازم حالم وحشتناک بده

من حرز امام جواد دارم اتفاقاحالا یه سوال دارممن دو سه بار حواشم نبوده حرز داخل جیب مامتوم بوده انداخ ...

اگ آب به کاغذ حرز نفوذ کرده و  نوشته  کم رنگ یا پاک شده باشه  اثر نداره 

باید یکی دیگ تهیه کنید 

ب بازوی راست ببندین حرز رو

۴ بعد چیه؟ چجوری روشون کار کنم

بعد اول جسمانیه هرروز باید ورزش کنی و غذای خوب بخوری. دوم ذهنی هر روز کتاب خوب بخونی سوم هیجانی هست استرس و اضطراب تو و خشمتو کم کنی چهارم معنوی از همه مهم تره هرروز عبادت کنی اگه معتقدی قرآن دعا بخونی واگرنه مولانا حافظ عطار آثار و ابیات اینا رو تکرار کنی

بعد اول جسمانیه هرروز باید ورزش کنی و غذای خوب بخوری. دوم ذهنی هر روز کتاب خوب بخونی سوم هیجانی هست ...

بعد سوم برام سخته درست کردنش

چطور اضطراب و استرسمو از بین ببرم وقتی کلی مشکلات تو زندگیمه؟

بعد سوم برام سخته درست کردنشچطور اضطراب و استرسمو از بین ببرم وقتی کلی مشکلات تو زندگیمه؟

ورزش کلی استرس و از بین می بره و کتاب خوندن هم. و یک برنامه هست به نام گنج حضور تفسیر ابیات مولانا. اون کلیده و مشکل شما رو حل میکنه و مشکل منم حل کرد. ولی هر روز 2 ساعت حداقل وقت بزارید نت برداری کنید تا آن شاالله نتیجه حاصل بشه