2777
2789
عنوان

کسی این آنفولانزای جدید گرفته

145 بازدید | 21 پست

بویایی داشتید وقتی این مریضی گرفتید؟ما یک ویروس گرفتیم گلو درد تب و لرز شدید و بویایی نداشتیم نمی دونم کرونا بود یا آنفولانزا!

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بویاییم خیلی کمه،ولی نه اینکه کلا نباشه

تقریبا بوی هییییچ کدوم از ادکلنامو حس نمیکنم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من بعد چهار روز امروز بهترم بویایی دیشب نداشتم الان کم دارم

دکتر رفتی ؟دارو چی داد؟نگفت چیه دکتر این بیماری

بویایی دارم تب لرز استخوان درد سردرد سرفه و خلط زیاد

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من و پسرم آنفلانزای شدیدی گرفتیم،خودم دارم تو تب و درد میسوزم ولی نشسته م بالاسر پسرم چون اون استفرا ...

بویایی داری

من و پسرم آنفلانزای شدیدی گرفتیم،خودم دارم تو تب و درد میسوزم ولی نشسته م بالاسر پسرم چون اون استفرا ...

اخی عزیزم چ سخت انشالله خیلی زود خوب بشید .

اگر میتونی برو یه نوروبین و سروم بزن ک بدن دردت خوب بشه