2777
2789
عنوان

کسی این آنفولانزای جدید گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره همونه

خیر کرونا نیست، آنفولانی h1 هسو. کرونادیگه تموم شد، اصلا هم خطرناک نیست بیخودم جوسازی نکنید و دوباره سرتونو تو اخبار نکنید که سیاست سازمان جهانیه برای افزایش ترس و در نتیجه افزایش مرگ و بیخود مردمو دوباره تشویق میکنن برو بیمارستان ویتامین بی بزنو نوروبیون و دی و زینک که همش برابر با مرگه، واکسنو بازم ب بهانه آنفولانزا میارن ک پیک جدید سرطان درست کنند و دوباره آلزایمر و دیابت و کبد چرب و سرطان. دقیق پدر من ک بدلیل همین واکسم ها و ویتامین بی ها سرطان ریه گرفتن دکترش تو انگلیس گفت که از واکسن بوده، با تشکر

خیر کرونا نیست، آنفولانی h1 هسو. کرونادیگه تموم شد، اصلا هم خطرناک نیست بیخودم جوسازی نکنید و دوباره ...

جو سازی چیه من تماما علائم کرونارو داشتم برا همینم گفتم کروناست اما نگفتمم خطرناکه یه دکتر رفتیم دیگه مث همه بیماری ها