2777
2789
عنوان

قرص سرترالین اعصاب

191 بازدید | 45 پست

بچها مامانم داروها اعصابش قط کرده بود از بس استرس داشت بردمش یه دکتر جدید الان داروهای قبلشو نوشته ولی یه جدید نوشته سرترالین اسمشه

زدم گوگل خیلی زیاد عوارض داره مثلا استفراغ سردرد افکار خودکشی

بچها دارم سکته میکنم از فکر دوست ندارم اصلا این قرصو بدمش 😭 فردا برم مطب به دکتره بگم بنظرتون چی میشه

میتونم ندمش خودم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اس سیتالوپرام با تری فلوپرازین خیلی خوبه هم برای افسردگی هم استرس اینا سرترالینم خوبه

خیلی از این میترسم امشب دارم سکته میکنم واقعا حالم بده تا صب بیدارم از فکر 

بنظرت اگه برم فردا بگم این قرصو نمیخاد یه قرص دیگه بجاش بنویس قبول میکنه؟😭😭😭😭

اخه اکثرا نظرات گفته بودن خیلیییی خطرناکه مصرف کرده بودن

چه گندش کردیهمه داروهای اعصاب یه سری عارضه دارن که حتمی نیست میخوره تا جند روز اول یه خرده سرگیجه و ...

اخه یسریا میگفتن با این قرص تفکر خودکشی پیدا کردن

من اگ مامانم چیزیش شد چیکار کنم😭😭😭😭

خیلی از این میترسم امشب دارم سکته میکنم واقعا حالم بده تا صب بیدارم از فکر بنظرت اگه برم فردا بگم ای ...

ببخشید عذرخواهی میکنم ولی خودت هم به نظرم نیازه با دکتر صحبت کنی و اگر لازم بود به روانشناس ارجاع داده بشی

گویا وسواس فکری داری!! و یه مسئله‌ی عادی رد بیش از اندازه بزرگش میکنی در حالی که افکارت هیچ واقعیتی ندارن

اروم باش نفس عنیق بکش یه لیوان اب خنک بخور منطقی باش لطفا 

چیزی که پزشک تجویز کنه و به نوبت خورده بشه باعث اتفاق بدی نمیشه

قرص برنج نیست که اینقدر میترسی آسنتراس دیگه! که خیلیا بدون نسخه هم دیدم می‌خریدن...

تازه امشب گرفتم نگا نکردم ولی گفته ظهر بخوره😭😭😭دیگه خستم از این وضعیت همش التماس میکرد میگف قرص ن ...

ببین من خودم کرونا گرفته بودم بعد یه مدت حالم خیلی بد بود استرس شدید ترس از مریضی خلاصه رفتم دکتر تا دوسال استفاده کردم خوب شدم بعد قطع کردم خیلی کم استرسی میشم الانم قرصا رو بده مامانت که زودتر خوب شه

خیلی از این میترسم امشب دارم سکته میکنم واقعا حالم بده تا صب بیدارم از فکر بنظرت اگه برم فردا بگم ای ...

ن

سراتانین، یه هورمونه برای احساس خوب و شادی که بخشیش در مغز و بخش بیشترش در روده تولید میشه، اگر ترشح این هورمون کم بشه آدم حس ناراحتی و غصه می کنه. قرص هایی مثل سراتالین، یا سیتالوپرام هم قرص اعصاب نیستن در واقع به ترشح بیشتر این هورمون مفید کمک میکنن. برای همه داروها عوارض مینویسن ولی از هر دویست نفر یک‌نفر شاید عوارض ببینه. هفته اول که استفاده میکنه یکم حس بی تابی و غصه خواهد داشت یا ببخشید اسهال، ولی بعد کم کم ترشح سروتونین تنظیم میشه و شاد و پر انرژی می شه.خیلی هم بی خطر و عالیه 

الحمد لله کما هو اهله
ببخشید عذرخواهی میکنم ولی خودت هم به نظرم نیازه با دکتر صحبت کنی و اگر لازم بود به روانشناس ارجاع دا ...

اره خودمم روانشناس گفته باید دارو بخورم

خیلی میترسم اخه دارو اعصاب خیلی خطرناکه

سرترالین بدون نسخه میخوردن؟😳

پس این نظراتی که مردم گذاشته بودن تو گوگل چیه😭

همش تو ذهنمه ک میگف قرص اعصاب نمیخورم  میترسم براش خیلی مظلومه😭 ولی استرس اظطراب رو کل بدنش تاثیرذاشته