2777
2789
عنوان

قرص سرترالین اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 45 پست
اخه یسریا میگفتن با این قرص تفکر خودکشی پیدا کردنمن اگ مامانم چیزیش شد چیکار کنم😭😭😭😭

یه سریال غلط کردن همچین چرت و پرتی رو گفتن 

د‌کتر اگه میدونست این قرص اینکارو میکنه هیچوقت تجویز نمی‌کرد تک حرفی رو که مشخص نیست منبعش رو به حرف دکتری که کل زندگیش داشتع درس میخونده ترجیح میدی؟

یا تلقین میکردن به خودشون یا هم به تو دروغ گفتن خواستن بترسونن و جو بدن 

می‌پرسی چرا بخوان بترسوننم ؟ چونکه مریضن 

حق داری باور نکنی که همچین آدمایی وجود داره 

ولی واقعا وجود داره منم باور نمیکردم تا اینکه تو همین سایت دیدم چقدر یه سریا دروغ میگن و آخرت خودشون رو میسوزونن فقط برا اینکه بقیه رو بترسونن در حالی که هیچی هم نصیبشون نمیشه

ببین من خودم کرونا گرفته بودم بعد یه مدت حالم خیلی بد بود استرس شدید ترس از مریضی خلاصه رفتم دکتر تا ...

آسنترا خوردی ؟ ینی خارجی سرترالین رو؟ سردرد و افکار خودکشی و تهدع نداشتی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام 

منم این قرص رو میخورم 

دو تا از خواهرام میخورن 

مادرم میخوره 

خیلی هم داروی خوبیه 

هیچ کدوم از این عوارض هم برامون نداره 

اسنترا کم عارضه ترین قرص اعصابه 

الکی به خودت استرس نده 

دکتر هم نمیخواد بری 

فقط این که بعد چند هفته از شروع مصرف حالتو بهتر میکنه 

یه روزه اثر نمیزاره

آسنترا خوردی ؟ ینی خارجی سرترالین رو؟ سردرد و افکار خودکشی و تهدع نداشتی؟

اسنترا چند روز خوردم بی اشتها شدم قرص رو عوض کرد الانم قرصا رو بهش بده اگه بهش نساخت دکتر تغییرش میده

یه سریال غلط کردن همچین چرت و پرتی رو گفتن د‌کتر اگه میدونست این قرص اینکارو میکنه هیچوقت تجویز نمی‌ ...

میگما معدش هم عفونت داره  کلیییی قرص معده دکتر براش داده میخوره

جمعا میشه ۶ قرص صبح

۵ قرص شب 

خطناک نیست اینهمه قرص؟ 

اره خودمم روانشناس گفته باید دارو بخورمخیلی میترسم اخه دارو اعصاب خیلی خطرناکهسرترالین بدون نسخه میخ ...

اره بدون نسخه 

یه زمانی دکتر بهم قرص داده بود القضا اسنترا هم جزوشون بود 

یکی دو سال بعدش دیدم حالم خوب نیس سرخود پا شدم همون قرص رو خریدم و خوردم 

این چرت و پرتا رو نخون لطفا گوگل و نظر مردم و همه اینا چرته 

پسرعموی من بلاگره و ۳۰۰ کا فالور داره یه روز واسه اینکه تعداد فالوراش برن بالا یه مطلب چرت و پرت منتشر کرد و همه باور کردن اینم می‌خندید به ریششون 

میگفت که یه پسر و چندتا دختر خارجی میرن استخر بدون اینکه رابطه داشته باشن دخترا باردار میشن چطور؟ مایع از پسر خارج میشه و به دخترا میرسه 

مردم عادی باور کردن دکترا چی میگن؟ میگن اسپرم تا چند ثانیه زنده میمونه خارج از محیط لقاح 

یعنیاا کلا علم رو به سخره میگیرن این فضای مجازی و گوگل و نظرات مردمی و..

خرافه برا زمان قدیم نیس خرافه‌های الان وحشتناک ترن!

اره بدون نسخه یه زمانی دکتر بهم قرص داده بود القضا اسنترا هم جزوشون بود یکی دو سال بعدش دیدم حالم خو ...

چرا ذهنم اروم نمیشه بدنم داره میلرزه از ترس 

مغزم داره منفجر میشه هزارتا فکر بد داره میاد تو ذهنم