2777
2789
عنوان

یاد حرف همسرم میفتم حالم بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتماگفت عجب موهای خوشگلی چه زیباشدی

کاش اینو‌ میگفتی تو محرم عقد کردیم مادرشوهرم ی اصلاح منم نبرد

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

چرا تو محرم؟ خب صبر میکردین بعد صفر.. تو ایام شهادت امام حسین آدم عقد میکنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

سلام خسته نباشید

ایشون توی تاپیک های کاربرهای دیگه مزاحمت ایجاد میکنن کاربرهارو ریپلای میکنن و اصرار دارن تاپیک هاشونو گزارش بزن

تاپیک هاشون هم مطلب خصوصی داخلش نیست و در مورد چطور پسته بو بدم و داروی تقویتی چی بخورم هست

به اعتراض کاربرا هم اصلا توجهی ندارن

ای خدااااا،آخه محرم چه ربطی به نظافت و مرتب بودن داره. واقعا اینجوریاس که ذهن مردم و نسبت به ائمه خراب میکنن. آخه امام حسین چکار به این کارا داره.

وای،من فکر میکردم شوهر من حرفای رومانتیک بلد نیست،الان فهمیدم در مقابل شوهر شما خدای احساسه😁

نه بابا اکثر مردا همینن... من بعد زایمانم از اتاق عمل آوردنم بیرون داشتم میمردم جون نداشتم شوهرم فک میکنی چی گفت؟؟؟ گفت چه قدر طول کشید!!!!!!!! حالا آدمی که یه سرما بخوره خودشو میندازه تو جا و مرخصی میگیره و به خودش حسابی میرسه.. انتظار داشت من دو دقیقه ای بزام 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

الان خوندم چه بی احساس بوده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مگه مادرشوهرت باید میبردت؟😕

خودت میرفتی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مگه مادرشوهرت باید میبردت؟😕خودت میرفتی

خانواده های سنتی مادرشوهر میبره... منم اونا بردن البته ۱۴ سال پیش الان که همه چی عوض شده