2777
2789

دوست دارم با یکی از فامیلای نزدیکمون که خانوم هستش و خودشو برای گرفتن جلب توجه مردا می‌کشه قطع رابطه کنم اما نمیتونم😩خواهشا جبهه نگیرید که خیلی شوهرت تحفه اس و اینا؟ بله شوهرم همچین تحفه ای نیست ولی از اینجور زنا متنفرم و میخوام جلوی ضررو بگیرم ، این خانوم قبلاً سابقه خیانت به شوهرشو داشته ولی شوهرش میمیره براش و طلاقش نداد(به خدا ملت چه شانسی دارن) از لحاظ ظاهری هم از هیچ گونه خودنمایی دریغ نمیکنه (نگید پوشش به خودش ربط داره که بله به خودش ربط داره ولی ما زنا خورده شیشه های همجنسمونو خوب متوجه میشیم) 

اخیرا شام دعوتمون کرد و من بهانه آوردم و نرفتیم ولی حالا بازم خونشون دعوت کرده و ایندفعه نمیتونم بهانه بیارم😢😢 به نظرتون چیکار کنم؟

بدون شوهرت برو بگو کار داشت نتونست بیاد ببین ریاکشنش چیه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره به ذهنم رسید ولی به شوهرم چی بگم که تنهایی برم شام؟

بگو دورهمی زنونست فقط منو دعوت کرده باهم گپ‌بزنیم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

نه بابا اینجوری شوهرم حساس میشه و اتفاقا بیشتر توجه می‌کنه یا فک می‌کنه حالا چه تحفه آیه که نگرانم گ ...

نه اینجوری بهش بگو که این زنه ازوناس که میخواد شوهر دزدی کنه من بهت گفتم که اگه زیاد باهاش گرم بگیری قهر میکنم میرم خونه ی مامانم

همیشه یه خدایی هست 🤍❤️
نه اینجوری بهش بگو که این زنه ازوناس که میخواد شوهر دزدی کنه من بهت گفتم که اگه زیاد باهاش گرم بگیری ...

شوهرم اهل گرم گرفتن نیست ولی همچین چشم پاکم نیست ، این زنه خودشو می‌کنه تو چشم شوهرم ، جالبه من تنها رفتنیم قشنگ پیگیر شوهرمه درحالی که اصلا همچین آدمی نیست