2777
2789
عنوان

به نظرتون حق داشتم از حرف پدر شوهرم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 39 پست
پیر نیست اصلا ۶1 سالشه و ماشالااااا سرحال

شاید دلش نمیاد پسرش پولاش رو خرج کنه و غذا بیرون بخره ، هواتون رو داره

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتی نداره یا واقعا دوست نداشته یا فکر جیب شما بوده بهونه کرده تو خرج نیوفتید 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
ناراحتی نداره یا واقعا دوست نداشته یا فکر جیب شما بوده بهونه کرده تو خرج نیوفتید

آخه همیشه به من میگه وضعت خیلی خوبه زیاد میرید بیرون، مایه داری و.... 

دائما اینارو بهم میگه 

گفتم حالا اینبار ببرمشون بیرون که اینجوری گفت 

خورد توی ذوقم 🤕

عزیزم نخواسته بیوفتین تو خرج

شاید باورت نشه دااائما به من میگه با شوخی و خنده و جدی و هرطور که میشه همش میگه وضعت خوبه، پولداری، حقوقت از من بیشتره و.... 

میگه مایه داری خرج میکنید زیاد میرید گشت و گذار و... 

منم خیر سرم گفتم حالا اینبار ببرمشون یه تنوعی باشه 

چقدر میخوره توی ذوق آدم 😢😐

مهم نیست تو دعوتتو کردی بعدن به مادرشوهرت بگو‌ من رزرو کرده بودم فلان روز بریم آقاجون اونجوری گفت خورد تو ذوقم کنسل کردم حالا اگه وقت داری هماهنگ کن دوتایی با بچه ها بریم 

اشکال نداره این پشیمونیتونگه داریه چن ماه دعوتشون نکن آدم شن

ما سه تا جاری هستیم 

اونا فقط و فقط عید دعوت میکنن پدر شوهرم اینارو 

یعنی سالی یکبار فقط 

اون وقت منه احمق....  

همونا کار درستو میکنن