2777
2789
عنوان

آخرین دیدار با همسرم

123 بازدید | 6 پست

سلام 

من عقد بودم دوسال 

حالا دارم جدا میشم 

دلیلش رو خواستید بدونید تاپییک های جداییم رو بخونید 

ولی خلاصه بگم آدم بی عرضه دروغگو پنهانکار مودی بی دست و پا و...

دوساعت دیگ  قراره برای آخرین بار باهاش تنها باشم و صحبت های آخر رو بکنیم و بهش بگم توافقی جدا بشیم دیشب مادرش شر راه انداخت نشد درست حرف بزنیم 

می‌خوام برای بار آخر بغلش کنم ،😔کار درستی میکنم؟ 

حرفی نصیحتی چیزی دارید بگید 💔😔

هیچ تلاشی برای نگه داشتنم نکرد :))))))))

امشب با خانوادش اومدن نشستن ...مادرش یهو گفت از همون اول عکستو به هرکسی نشون دادم گفت چرا پسرتو حیف کردی :))))))) درحالی که همیشه هم خودش از چهرم تعریف میکرد هم فامیلامون هم فامیلاشون:))))) 

دلم اینقدر شکسته ...مثل مجسمه فقط نگاه کرد به از دست رفتن زندگیش

چیا بگم بهش دوساعت دیگه دارم میرم باهاش صحبت کنم 

لیاقت نداشت :) وگرنه عالمی در آرزوی من بودن 😔

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اگه میخوای جدا شی که ملاقات و اینا بدردتون نمیخوره چون شما نه زندگی و نه بچه ای نداشتین خوشبختانه که بخواین بابتش تصمیم گیری کنید...دندون لق بکن بنداز دور خودتو عذاب نده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه میخوای جدا شی که ملاقات و اینا بدردتون نمیخوره چون شما نه زندگی و نه بچه ای نداشتین خوشبختانه که ...

آخه معلوم نشد قبول کرد توافقی جدا بشیم یا نه درواقع برای اتمام حجت میرم ...

ولی خب نمیدونم چرا با اینکه از چشمم افتاده دلمو بغلشو میخواد

آخه معلوم نشد قبول کرد توافقی جدا بشیم یا نه درواقع برای اتمام حجت میرم ...ولی خب نمیدونم چرا با این ...

بگو بابات باهاش حرف بزنه  بزرگترا توافق کنن تو الان احساساتی شدی

بگو بابات باهاش حرف بزنه بزرگترا توافق کنن تو الان احساساتی شدی

پدرم گفت خودم صحبت کنم چون ممکنه قبول نکنه بخواد اذیت کنه بفهمم مزه دهنش چیه

اگه تصمیمت رو گرفتی و مطمئنی دیگه بغل و اینا برای چیه ؟ اینجوری انگار تا لحظه آخر داری منت میکشی که برگرده . بذار سریع تموم بشه . زجرش رو برای خودت زیاد نکن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم