2777
2789
عنوان

به نظرتون حق داشتم از حرف پدر شوهرم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 39 پست
شاید باورت نشه دااائما به من میگه با شوخی و خنده و جدی و هرطور که میشه همش میگه وضعت خوبه، پولداری، ...

عزیزم همشون همینن 

میگن پس انداز کنید

خرج الکی نکنید 

نخورید نگردین 

سبک زندگیشون قدیمیه

ولی ببریشونم خوشحال میشن

ناز دارن ☺️☺️☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی لیاقتی دیگه عزیزمن یه مدت تحویل نگیرببین چجوری عزیزمیشی

اون دوتا جاری های دیگم به گفته ی مادر شوهرم ماهی یکبارم زنگ نمیزنن واسه احوال پرسی 

من دو روز یه بار زنگ میزنم بهشون احوال پرسی میکنم 

روز مادر هدیه و دسته گل بردم مادر شوهرم گفت تا حالا هیچ کدوم عروسام به من کادوی روز مادر نداده بود 

هر مسافرتی میریم واسشون سوغاتی میارم و.... 

ولی بیشتر مراعات میکنن یه وقت چیزی نگن اون دوتا جاری دیگم ناراحت بشم 

حتی واسه من تازه عروس بودم شب یلدایی آوردم چندبار زنگ زدن گفت پیش جاریهات نگی یه وقت اونا بفهمن واسه تو خریدیم ناراحت میشن 

اون دوتا جاری های دیگم به گفته ی مادر شوهرم ماهی یکبارم زنگ نمیزنن واسه احوال پرسی من دو روز یه بار ...

خب وقتی اینقدرهوای اونارودارن بدون ایناادمایی هستن ک هرچقدربرینی بهشون عزیزتری باورکن این خصلت یسری ازادماست!من نمیگم بی احترامی کن ولی بنظرم یه مدت دورشوبزارقدرتوبدونن نزارن پای وظیفه وعادت کنن وپرروبشن

خب وقتی اینقدرهوای اونارودارن بدون ایناادمایی هستن ک هرچقدربرینی بهشون عزیزتری باورکن این خصلت یسری ...

آره دوستم 

من یکساله اومدم توی این خانواده 

ولی جدیدا دارم یه رفتارایی میبینم که به این نتیجه رسیدم باید یکم فاصله بگیرم و نذارم زیاد از کارام سر در بیارن 

دقیقا کاری که دوتا جاری دیگم میکنن 

آره دوستم من یکساله اومدم توی این خانواده ولی جدیدا دارم یه رفتارایی میبینم که به این نتیجه رسیدم با ...

اره بابا هرچی کمترببیننت کمترخبرتوداشته باشن کمتربرن بیان عزیزتری پشت سرت وجلوروت بیشترهواتودارن توام نمیخادثواب کنی وزیادی مهبونیاتوخرجشون کنی شوهرتوکه تک فرزندنیست که بزاربقیه ام دینشونواداکنن والا

اره بابا هرچی کمترببیننت کمترخبرتوداشته باشن کمتربرن بیان عزیزتری پشت سرت وجلوروت بیشترهواتودارن توا ...

درست میگی 

باید من یه تجدید نظر اساسی توی رفتارام با دیگران داشته باشم تا کمتر اذیت بشم 

ممنونتم مهربون 🩷🪻