2777
2789
عنوان

امروز تو کلاس دانشگاهمون تشویق شدم

335 بازدید | 17 پست

نمرم یکی از درس هام 20تکمیل شد اول همه هم استاد اسممو خوند و گفت بقیه بد نشدن ولی خوبم نشدن و اسم کس دیگه ایی نخوندچقد خوشحالم الکی الکی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی نیست که بایدم خوشحال باشی😁🤩بنظرم خودتو یه چیز خوشمزه مهممون کن

من دارم مث خر بار کش کار میکنم همین که نمرم افت نکنه برام شیرینیه

از هفت صبح که بیرونم چهار برمیگردم خونه بدو بدو به مترو برس و اینا بعد صبح معلمم ظهر دانشجوهم شب خیاطم ماهانه مثبت 30تومن درامد دارم 

من دارم مث خر بار کش کار میکنم همین که نمرم افت نکنه برام شیرینیهاز هفت صبح که بیرونم چهار برمیگردم ...

دمت گرم شیر دختری واقعا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من دارم مث خر بار کش کار میکنم همین که نمرم افت نکنه برام شیرینیهاز هفت صبح که بیرونم چهار برمیگردم ...

دمت گرم میشه بگی چطور میتونی اینطوری باشی 

منم دانشجوام ولی همین که پاس شم کافیه برام بااینکه بیشتر روز خونم و هیچ کاری نمیکنم 

الکی الکی چیه عزیزم

بابتش زحمت کشیدی، نوش جونت

تبریک میگم😍❤🍀

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دمت گرم میشه بگی چطور میتونی اینطوری باشی منم دانشجوام ولی همین که پاس شم کافیه برام بااینکه بیشتر ر ...

هر درسی که میدنو همون روز نیم ساعت وقت میزارم میخونم سر جمع روزی یکساعت تا امتحانات خوندم یعنی مطالعه کلیم تا روز امتحان برا هر درس حداقل یچیزی حدود 90ساعت میشه شب امتحانی نیستم

تازه شوهرم دارم شب ساعت 10که میام خونه نهارو شامو یکی میپزم دوازده میخوابم دوباره هفت صبح

عزیزم..اگ شوهر داری یکم ب خودت استراحت بده از پا نیفتی خدای نکرده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
هر درسی که میدنو همون روز نیم ساعت وقت میزارم میخونم سر جمع روزی یکساعت تا امتحانات خوندم یعنی مطالع ...

اگه مشکلی نداری میشه بگی خب دلیلت چیه که میتونی 

یعنی چی محرکه ات هست که هم سرکار میری هم میخوای نمرات ت خوب باشن ؟

چی باعث میشه 

اگه البته مشکلی ندادی بگی