2777
2789
عنوان

تازه بچمو از پوشک گرفتم دو روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 74 پست
ن دیگه وقتی جمله میگه ینی تواناییشو داره فقط باید دایره لغاتش بهتر شه برو کلی کتاب بخر براش با هم بخ ...

چشم ممنونم . اتفاقا وقتی مهمونی میریم از ذوق کلمه جدید میگه، مثلا با ذوق میگه سلام ، یا میگه عزیزم ... اما تو خونه مشغول ریخت و پاشه ، منم خسته میشم فقط دور جمع کردن 

چ خوب ، احتمالا بچه ی اولتون هست ، من بچه دوممه، تا میام به دومی برسم اولی نمیذاره و برعکس ، خودمم ...

الهی خیلی سخته ایشالا خدا تواناییتو زیاد کنه 

کتابای مقاوم بگیر اول 

برای هر صفحه از روی عکس صداتو بچگانه کن دو خط بگو 

شعر صوتی پخش کن تو خونه کارتون انگلیسی کلا حذف کن تا کامل جمله گفت بعدش بذار فقط کارتون فارسی اونم تایم کم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم پسر منم تقریبا همسن پسر شماست و زیاد حرف نمیزنه ، فقط کلمه ، و جمله هایی مثل مامان بیا اینجا . ...

متاسفانه من از سن خیلی پایین تلویزیون میبینه و بیشترم برنامه زبانای دیگ الان راحت میشماره حتی سیب  نشونش میدم میگ اپل 🤦‍♀️یا من میگم یک دو سه اون میگ وان ....مقصر خودم بودم اشتباه از خودم بود  تلویزیون تو اون سن باعث حواس پرتیشم شده 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
الهی خیلی سخته ایشالا خدا تواناییتو زیاد کنه کتابای مقاوم بگیر اول برای هر صفحه از روی عکس صداتو بچگ ...

متاسفانه دائم داره کوکوملون رو به زبون انگلیسی میبینه ، نکات خوبی گفتی عزیزم ، حتما امتحان میکنم 

چشم ممنونم . اتفاقا وقتی مهمونی میریم از ذوق کلمه جدید میگه، مثلا با ذوق میگه سلام ، یا میگه عزیزم . ...

عزیزم 😍 

راستی کارتون زبان اصلی یا جم کیدز اصلا اجازه نده ببینه یا کوکو ملون از گوشی اصلا ینی اینو قطع کنی و فقط کارتون فارسی ببینه تا کامل ب زبان مادری مسلط شه بعد زبان اصلی 

من پسرم کم صحبت میکرد ی دکتری بهم اینو گفت انجام دادم و عالی بود نتیجش

شرایطشو ندارید بیشتر صحبت کنید براش؟پسر من هم اینجوری بود کتاب گرفتم یسره کتاب خوندم هر کاری میکردم ...

دوسالگی بردمش دکتر گفت خوبه نیازی نیس ولی سنش هرچی بیشتر میشه چیزی ب فرهنگ لغتش اضافه نمیشه همون مامان بابا بیا بریم  بدو  همینان 

متاسفانه من از سن خیلی پایین تلویزیون میبینه و بیشترم برنامه زبانای دیگ الان راحت میشماره حتی سیب ن ...

اشکال نداره فقط قطعش کن دیگه اصلا اجازه نده 

اسکرین تایمش رو محدود کن اونم فقط فارسی بذار 

ایشالا نتیجشو میبینی 

متاسفانه من از سن خیلی پایین تلویزیون میبینه و بیشترم برنامه زبانای دیگ الان راحت میشماره حتی سیب ن ...

اره مثل پسر من ، ولی اینقدر آشوب نباش ، ژنتیک هم مهمه ، بعضی بچه‌ها دیرتر حرف میزنن،  نکاتی که استارتر گفت رو شما هم رعایت کنید ، کتاب و شعر ... ان شاالله بهتر میشن ، احتمالا بچه م رو ببرم یه چکاپ پیش گفتار درمان،  بعد اگه نکته ای گفت میام با شما هم درمیون میذارم 

اشکال نداره فقط قطعش کن دیگه اصلا اجازه نده اسکرین تایمش رو محدود کن اونم فقط فارسی بذار ایشالا نتیج ...

ممنونم توروخدا دعا کن دلم فقط برا بچم میسوزه دعواش میکنه کسی نمیتونه بهم بگه دلم خون میشه 

اره مثل پسر من ، ولی اینقدر آشوب نباش ، ژنتیک هم مهمه ، بعضی بچه‌ها دیرتر حرف میزنن، نکاتی که استار ...

خیلی ممنونم ایشالله ک با خوشحالی میای ب منم میگی نتیجشو و ..... 

دوسالگی بردمش دکتر گفت خوبه نیازی نیس ولی سنش هرچی بیشتر میشه چیزی ب فرهنگ لغتش اضافه نمیشه همون مام ...

اصلا نگران نباش فقط باهاش وقت بگذرون خیلی زیاد یسره حرف بزن شمره شمره 

ببرش سر ظهر پارک فضای باز نگو مریض میشه 

اصلا نگران نباش فقط باهاش وقت بگذرون خیلی زیاد یسره حرف بزن شمره شمره ببرش سر ظهر پارک فضای باز نگو ...

حتما الان تنها دغدغه ام همینه حاظرم شبو روز براش حرف بزنم ینی ارزو میکنم بشینه کنارم باهام حرف بزنه از بس نگرانشم  شبو روز کارم شده غصه