2777
2789

خواهرزادم شوهرش مغازه داره چک دست مردم زیاد دارن الان زنگ زده فردا چک داریم بامون پول بریزین پس میدیم کار یه بار دوبارشون نیس اخه نفص شب من چجوری پول بریزم شوهرم سرکاره بهش زنگ زدم خوابیده بود عصبانی شد گفت تا کم میارن یاد ما میفتن تو این سرما نصف شب سرکارم پول از کجا بیارم وقتی نداره بیخود کرده چک میده اعصابپ به هم ریخت هررر چقدرم میگم نداریم جور نمیشه باز زنگ میزنه و از رو نمیره خستم کرده بخدا 

هممون نداریم تو این اقتصاد مریض حق داری اونم شاید جز شما کسی نداره واگرنه هیچ کسی دلص نمیخاد قرض بگیره یا رو بندازه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هممون نداریم تو این اقتصاد مریض حق داری اونم شاید جز شما کسی نداره واگرنه هیچ کسی دلص نمیخاد قرض بگی ...

میدونم چی میگی عزیزم بخدا منم اگه داشتم خوشحال میشدم بهش بدم همیشه هم بهش دادم تا جایی که تونستم ولی خب بالاخره ادم باید درک داشته باشه بخاطر قرض خودش انقدر به مردم فشار نیاره 

من تجربه بدی از قرض دادن دارم. پولامو قرض میدادم و جنسای مغازه رو نسیه میدادم. عمدتا برنگشتن و یا وقتی دادن که بی ارزش شده بود. الان همش تاسف میخورم. روان شناسم می گفت چرا قرض میدادی، می گفتم دلم می سوخت . می گفت چرا دلت برا خودت نسوخت. یه شخصیت افسرده و حسرت بار و زندگی نکرده، شدم. 

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

جرم که نکرده رو انداخته بهتشون چاقو هم که زیر گلتون نذاشتن پول بدید میتونستین بگیم نداریم

عزیزم بحث جرم نیس خب ظهر زنگ زد گفت ۷۰ تومن از شوهرت بگیر برامون گفتم بخدا نداریم دستمون خالیه باز پیام داده باز زنگ زده صد بار از ظهر تو تلگرام پیام داده خب وقتی ندارم از کجا بیارم هر چقدرم میگم ندارم ول نمیکنه الان باز زنگ زد خودش نباید درک کنه ؟؟خب وقتی چک پاس نمیشخ بیخود چک میده رو جیب مردم حساب میکنه کار یه روز دو روزشم نیس پولم میبره خدا میدونه کی پس میده

من تجربه بدی از قرض دادن دارم. پولامو قرض میدادم و جنسای مغازه رو نسیه میدادم. عمدتا برنگشتن و یا وق ...

منم خییلی از این کارا کردم انقدر حماقت ک دم تو زندگیم طلا گرمی ۵۰۰ تومن بود طلا فروختم واسه داداشم پولشو بهش دادم وقتی پولمو پس داد طلا گرمی ۱۴۰۰ شده بود خیییلی ضرر کردم انقدر از خانوادم کشیدم که باور کن از غریبه ها نکشیدم خدا نکنه بدونن یه قرون پول داری تا از دستت درنیارن ول نمیکنن 

منم خییلی از این کارا کردم انقدر حماقت ک دم تو زندگیم طلا گرمی ۵۰۰ تومن بود طلا فروختم واسه داداشم پ ...

ما هم یکیو داریم تا بدونه پول داری می‌خواد ازت بگیره

پس دادنشم با قهر و بدبختی

منم خییلی از این کارا کردم انقدر حماقت ک دم تو زندگیم طلا گرمی ۵۰۰ تومن بود طلا فروختم واسه داداشم پ ...

من الان همش غصه میخورم. توی این حسرتام و الان که کار از کار شده و تورم و گرانی راهی برا جبران نداشته میگم کاش خودمو بدهکار قسط و خرید خونه و وام کرده بودم که پولی برا قرض دادن نمیداشتم. 

نه گفتن خیلی خوبه

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی