2777
2789
عنوان

خجالت میکشیم خانواده زنداداشم بیان خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 32 پست
آپارتمان ۱۶۰متر ماشاالله بزرگه ها نو ساز هم ک هست خداروشکر ناشکری نکن عزیزم وسایلتون چی؟؟؟تمیزن؟؟شیک ...

اره تازه مبل جدید خریدیم با میز۱۲نفره ۳۲۰میلیون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سخته برامون

اگه سخت بود داداشت نباید ازاون خانواده زن میگرفت..حالا هم ک گرفته پس کناربیا

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

اونا اگر آدمای چشم و دل سیری باشن به این چیزا خیلی کاری ندارن علی الخصوص اگر زندگیتون در حد نرمال باشه

آن چیزی که مهمه ادب و شعور و معرفت و انسانیته که آدم تو معاشرت از دیگران احساس کنه .گاهی با معاشرت با بعضی افراد اونقدر شعور و معرفت بالایی دارند آدم لذت می بره اصلا یادش میره مال و منال  و جایگاه اجتماعی این آدم چیه.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اره تازه مبل جدید خریدیم با میز۱۲نفره ۳۲۰میلیون

خب دیگه عشق دلم خوشحال باش 

و این فکر رو ب پدرتون نگید لطفا خستگی کار تو تنش میمونه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

زنداداشم خودش درخواست ازدواج داد

خب دیگه هیچی جای خجالت کشیدن نداره

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

نه رفتاری ندیدیم یه خورده حساسیم

حساس نباش حساس نباش 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟