2777
2789

ما ی سال و ۸ ماه عقدیم چن ماه دیگ عروسیمونه

الان دو سه ماهه همش من زنگ میزنم ب نامزدم اونم تک و توک میزنه جوری ک زنگ زدن اون پیش زنگ زدنای من اصلا ب چشم نمیاد

منم خسته شدم از یه طرفه زنگ زدن بهشم کلی گفتم ولی خب تغییری نکرد بنظرتون چیکار کنم  درست شه؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون شما بیش از ظرفیتش داری بهش بها میدی 

یکبار زدی بس کن 

پشت سرهم پیام نده و زنگ نزن

بذار دلتنگت بشه و حرفی برای گفتن داشته باشه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

باورت میشه دو سه بار بیشتر تلفنی حرف نزدیم؟

فقط پیام

همیشه هم من

دو شبه ک پیام نمیدم اول بدون شب بخیر گفتنش دارم میخوابم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

چون شما بیش از ظرفیتش داری بهش بها میدی یکبار زدی بس کن پشت سرهم پیام نده و زنگ نزنبذار دلتنگت بشه و ...

دقیقا بهش بیش از ظرفیتش بها دادم و الان بعد این همه مدت تازه پشیمون شدم بنظرت میشه درستش کرد یا دیگ خراب کردم؟

چن وقته نامزدین؟منم دو روزه زنگ نزدم ازش بی خبرم

چهار ماه و خورده ی 

ما بی خبر نیستیم هر روز صب و ظهر حرف میزنیم ولی چون اول من پیام میدم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

دقیقا بهش بیش از ظرفیتش بها دادم و الان بعد این همه مدت تازه پشیمون شدم بنظرت میشه درستش کرد یا دیگ ...

اره میشه درستش کرد 

از امشب دیگه پیگیرش نشو هی 

یه شب بخیر عزیزم بگو و صبر کن تا صبح اون پیام صبح بخیر بده 

یا بهت زنگ بزنه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اره میشه درستش کرد از امشب دیگه پیگیرش نشو هی یه شب بخیر عزیزم بگو و صبر کن تا صبح اون پیام صبح بخیر ...

اخرین بار جمعه بهش زنگ زدم اونم شنبه سرکار بود ظهر اومد خونه ولی زنگ نزد امروزم احتمالا شبکار باشه دو روزه بهش زنگ نزدم و دو روزه ازش بی خبرم

اخرین بار جمعه بهش زنگ زدم اونم شنبه سرکار بود ظهر اومد خونه ولی زنگ نزد امروزم احتمالا شبکار باشه د ...

پیام هم نمیده؟

ببین منم مثل تو بودم اما نامزدم نبود کات کردم 

تو انگاری باید بپذیری ذات مرد اینه

همینجا روزانه میبینم همه خانمها شاکی ان از این بی توجهی مردها 

اینا راه و رسم تعامل با زن رو بلد نیستن یاد هم نمیگیرن متاسفانه 

منم خیلی به اکسم گفتم اما ...