2777
2789
عنوان

از صبح که عکس و فیلم قدیمی شوهرم و دیدم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 109 پست

یعنی واقعا توقع داشتی بیاد از جزئیات رابطه اش بهت بگه؟

حاضرم قسم بخورم همون موقع هم اگه بهت میگفت همینقدر بهم میریختی

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛
وا چی میگی مگه گفتع تو دوران متاهلی با کسی هست که میگی شوهرش میگه حالا ک نفهمیده برم باهاش اصلا مگه ...

چرا اشتباه محضه ؟ حقم نیست توضیح بده که چرا دروغ گفته و چرا تا الان نکه داشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگید واسه گذشتشه به روش نیاره قبولولی طرف خودشم نخواسته اون گذشته رو فراموش کنه چرا؟!😐چرا نگه داشت ...

شاید به کل یادش رفته بوده این عکس و فیلمارو..حالا اسی بیاد دو دستی گند بزنه به ارامش و زندگیش؟

تو خودت قبل از ازدواج هیچ دوست پسری نداشتی؟ خودت رو بذار جاش. درکش کن که چرا دروغ گفته. اگر راست می‌گفت تو به یه آره اکتفا می‌کردی؟ شوهرت ترسیده تا دین طرف رو در نیاری و شکاک هم بشی ول کن قضیه نشه. یه کم ذهنت رو باز کن.

باهاش حرف بزن اما نه از موضع ضعف 

چون با این خشم و عصبانیت اگه باهاش حرف بزنی این سیگنال رو بهش میدی

که ازین ببعد ماهرانه تر باید جزئیات و آثار گذشته و آینده رو ازش مخفی کنم 

من باشم به شوخی میگم فلانی یه چیزایی از گذشته ی تاریکت کشف کردم و ...

واقعا به شوخی برگزار می‌کردمش

و بهت قول میدم این روش باعث میشه باهات رفیق بشه و هیچ چیزی رو ازت مخفی نکنه

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛
شاید به کل یادش رفته بوده این عکس و فیلمارو..حالا اسی بیاد دو دستی گند بزنه به ارامش و زندگیش؟

مگه میشه چیز به این مهمی یادش بره اولا

دوما،الان آرامش داره به نظرت؟!باید ازش توضیح بخواد باید این مسئله براش حل بشه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خب عزیزم توهمه گذشته ات رو بهش گفتی؟اگه حتی گفته باشی هم همه مشاورا میگن که روابطتون رو درگذشته نگید خب الان مثلا بگه توضیح بده قانع میشید میخواهید چی بشنوید اینکه عمیقا دوستش داشته ویا خدای نکرده شاید رابطه داشتن؟دونستن اینا بیشتر زجرتون میده ایشونم اینو میدونستن ونگفتن اگه همه چیز زندگیتون خوبه  اون عکساهم شاید یادشون رفته مونده مگراینکه بدونید بعضی وقتا نگاه کرده

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
یعنی واقعا توقع داشتی بیاد از جزئیات رابطه اش بهت بگه؟حاضرم قسم بخورم همون موقع هم اگه بهت میگفت همی ...

اونموقع فقط دونستنش اذیتم میکرد الان هم دونستنش. هم قایم کردنش هم دروغ گفتنش هم نگه داشتن عکس هاش