2777
2789
عنوان

از صبح که عکس و فیلم قدیمی شوهرم و دیدم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 109 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم گذشته دیگه گذشته 

علت دروغش هم این بوده ک اگه راستش هم می‌گفته تو ناراحت میشدی و هی میخاستی همه چیزو از زبونش بشنوی 

دوست نداشته در موردش صحبتی بشه

بیخیال شو حذفشون کن و اصلا ب روش نیار

میگید واسه گذشتشه به روش نیاره قبول

ولی طرف خودشم نخواسته اون گذشته رو فراموش کنه چرا؟!😐

چرا نگه داشته اون عکس وفیلمارو؟!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

وای چطور تونشتی تا الان به روش نیاری عزیزمحتما حتما بهش بگودعوا نکن ولی بهش بگو و یه مدت سرد رفتار ک ...

اره اونم حسااااااااابی معذرت خواهی کرد و به دست وپاش افتاد .این همه هوش و ذکاوتو از کجا اوردی عشقم؟🙃

میگید واسه گذشتشه به روش نیاره قبولولی طرف خودشم نخواسته اون گذشته رو فراموش کنه چرا؟!😐چرا نگه داشت ...

واقعا برام سواله چرا باید اون عکس و فیلم هارو نگه می‌داشت چرا 

منم میگم نگو

ولی اگر خواستی بگی از اون عکسها و... یه کپی نگه دار

واینکه دوست گلم هرگززززززززز به مردها اطمینان ۱۰۰٪ نداشته باشید

بهترینشونم یه گ و ه ی خورده یا خواهد خورد البته ببخشید

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
وای چطور تونشتی تا الان به روش نیاری عزیزمحتما حتما بهش بگودعوا نکن ولی بهش بگو و یه مدت سرد رفتار ک ...

وا چی میگی 

مگه گفتع تو دوران متاهلی با کسی هست که میگی شوهرش میگه حالا ک نفهمیده برم باهاش 

اصلا مگه قرار بوده بفهمه خانومش 

اشتباه محض بخاد بهش بگه 

دقیقا... گذشته مهمه بخدا

میگن به روش نیار

اماشما پرازسوالی،پرازشک،پراز ،،،،بایدجواب ازش بشنوی بایدتوضیح بده بایدپاک کنه

باید ذهنت وحرفتوبهش بگی تاکی سکرت باشه خودخوری کنی؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت