2777
2789
عنوان

شریک جرم شوهرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3037 بازدید | 118 پست

منم قطعا اگه یه روزی مادربشم 

همین مسیر تورو میرم 🤣☺️🌱

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون پفک ولی غلیظ تر 😂

حالت بد نمیشه از اینکه غلط املایی داشته باشی؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

براشون درست می کنم دو هفته یه بار ولی زیادش ضرر داره ،ولی اونی که بیرون می گیری خوشمزه تره انگار ،م ...

گناه*

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

بده بخورن اما زیاد نهنخورن هم همیشه میرن سمتش بزار بخورنجرمت بالاس ها😂😂

آره همین کار می کنم ،واسه اونا هفته ای دوباره،خدا رو شکر خودشون هم اصلا علاقه ندارن ،مثلا بین پفک و مغز بادام ،مغز بادام انتخاب می کنند ،یا بین پیتزا و مرغ بریون مرغ بریون انتخاب می کنند ،ولی زائقه‌ من با اونا فرق داره 😂

شما با اینهمه غلط املایی به بچه هات دیکته هم میگی؟

حالا فرض کن صدای پفک خوردن شنید یهو اومد 😂 من جا اون بچه باشم دیگه احترامی برا شما قائل نمیشم 🤣

بهش یاد دادم اول در بزنه بعد بیاد داخل 😂بفهمه هم چیزی نمی گه میاد میشینه کنارمون می خوره ،پیتزا هم کلا دوست نداره  میگه دهنم چسبکی میشه ولی پفک می خوره بعدش ولی دل درد میشه واسع همین خیلی کم بهش میدم .فقط نمی خوام جلو اون بخورم که الگو بدی باشم براش 

به خاطر پفک میگی؟

پوفک

گوناه