2777
2789
عنوان

شریک جرم شوهرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3037 بازدید | 118 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورم نمیشه.به بهانه مضر بودن پیتزا میخرید تنهایی می خورید خب کی به شما گفته پیتزا واسه بچه بده؟ و ا ...

گلی پیتزای ایتالیایی جز مفید ترین غذا هاست

ولی توی ایران نه 

چون نه پنیر پیتزای خوبه ، نه روغنش روغن زیتونه و ...

بخاطر همین پیتزا های ایران اصلا برای بچها توصیه نمیشن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من با گوشت درست کردم اصلا خوب نشد باید همون کالباس و اینا قاطی داشته باشه مخصوصا سس🤧

حتما گوشتشو سوزوندی.حالا یک کوچولو سوسیس رنده کنی قاطی گوشت هم خوبه.پیتزا مخصوص همش گوشته که.حتما شما دوست نداری یا خوب در نیومده

اصلااا عذاب وجدان نداشته باش مگه ما مادرا دل نداریم 🥺مگه وقف بچه هامونیم ؟تعهد دادیم حتی یه یفک پیت ...

والله بعصیا یکجوری میگن از گلوم پایین نمیره،انگار چه ظلمی در خق بچه شده

واقعا.من یه لحظه دخترمو تصور کردم که این کارو باش کردم.دلم سوخت والا.ما اصلا از بیرون پیتزا نمی خریم ...

نوشتم که ماهی یکی دوبار میدم ولی زیاد نمیدم که غذای اصلیشون شه‌ مریض شن ،بیشتر  عذاب وجدان برای صدمه زدن به خودمه  که می دونم اون چیزا چه قدر بده ولی باز می خورم زیاد 

اصلااا عذاب وجدان نداشته باش مگه ما مادرا دل نداریم 🥺مگه وقف بچه هامونیم ؟تعهد دادیم حتی یه یفک پیت ...

منم از بچگی زیاد می خوردم معتاد شدم ،به خاطرش هم همیشه کمبود کلسیم دارم نمی خوام اونام مثل من شن 🥺

نوشتم که ماهی یکی دوبار میدم ولی زیاد نمیدم که غذای اصلیشون شه‌ مریض شن ،بیشتر عذاب وجدان برای صدمه ...

من که عاشق سوسیس کالباسم.دنیا دوروزه بابا.بخور خوش باش.بندری،هات داگ من عاشقشونم.بی خیال