2777
2789
عنوان

شوهرتون تا چقدر رفیق باز هستن راهنمایی کنین منو

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 50 پست
نامزدین؟ یا عقد کردین؟ اگه نامزدی خب برا شناخته. مشکل داری بگو دوستاشو بذاره کنار. هر دفعه قراره بره ...

نامزدیم اما عقدمون نزدیکه 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزدیم اما عقدمون نزدیکه

بنظرم خیلی خیلی رو این مسئله دقت کن. خیلی موضوع مهمیه. هرهفته رفتن خیلی افراطیه. تونستی برو مشاوره. دوستاش اگه آدمای خوبی نباشن بینشون اتفاقای خوبی نمیفته. به خانوادتم از الان بگو که ایشون همچین اخلاقی دارن

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
نه من اصلا دوستامو معرفی نکردم بهش در حدی که اسمشونو بدونه فقط اما اون رابطش با رفیقاش خوبه من حس می ...

چرا بخواد دعوا راه بندازه؟ شما دوتا زن و شوهرین میتونی تو خلوتیتون خیلی خانمانه این موضوع رو پیش بکشی و بگی دلیلی نداره با دوستات باشی تو متاهلی وقتت با دوستات برای مجردی بود نه الان... اگرم صداشو بلند کرد بگو من آروم دارم صحبت میکنم و دلیل این همه پافشاری رو نمی‌فهمم 

اگر تو خونه اجازه دادین سیگار و قلیون و مهمتر از همه چیزای حرام مصرف کنن مطمن باش با دوست و رفیقاش اینارو بعلاوه چیزای بدترشم دارن وگرنه اصرار و پافشاری رفیق بازی اونم تو دوران متاهلی اصلا جایز و عاقلانه نیست 

خانم ها نگید می‌ترسیم داد بزنه دعوا کنه؛ مثل ی خانم آروم و با ترفند های خانمانه تو خلوتیتون باهاشون حرف بزنید بگید اگر دوستتون نداشتیم و برامون مهم نبودین عنوان نمی‌کردیم