2777
2789
عنوان

شوهرتون تا چقدر رفیق باز هستن راهنمایی کنین منو

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 50 پست
شوهرمن تاحدی رفیق بازه که باهم هر گهی میخورن عرق میخورن زن بازی میکنن ،اگه رفیق های لاشی اش نبودن شو ...

منم از همین میترسم یکی از ترسامه

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب همین زن بخاد با رفیقاش بره مسافرت میشه؟همین رفتار رو زن بخاد داشته باشه هفته ای یه بار اونم شبا ب ...

آره دیگه میگم باید دو طرفه باشه

اگر آقا اجازه نمیده ، حق داره خانم اجازه نده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

الان شما اجازه داری هفته ای یه بار شبا بری بیرون یا مسافرت مجردی با رفیقات بری؟

بیرون رفتن آره در حد یکی دو ساعت اما سفر نه نمیذاره 

خداروشکر شوهرم آدم مؤمنیه و اصلا رفیق بازم نیست خودمم همینطور در حد ی پیام و چت فقط زندگی متاهلی اسم ...

منم راستش مثل تو فک میکنم اما آدمهای این تاپیک نمیدونم چی بگم واقعا

به نظرمن رفیق بازی زیاد خوب نیست

یعنی اگه قراره باهم بزن سفر خوب خانوماشون بیارن

ولی مثلا ماهی ی بار  با دوستاش مثلا بره  استخر و  سونا اشکالی نداره

اینکه  بخواد    از حدش خارج بشه واقعا بده

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
بیرون رفتن آره در حد یکی دو ساعت اما سفر نه نمیذاره

پس ایشونم در حد یکی دوساعت بیرون باشه..و سفرم نره

هرچیزی ک واسه تو میخاد واسه خودشم بخاد

با خودش نگه من مردم من میتونم جلو خودمو بگیرمو از پس خودم بر میام همش دروغه

خداروشکر شوهرم آدم مؤمنیه و اصلا رفیق بازم نیست خودمم همینطور در حد ی پیام و چت فقط زندگی متاهلی اسم ...

اینارو میگین میترسم واقعا از طرفی بگم نه حس میکنم دعوامون بشه 

نمیدونم چیکار کنم من موافقت کردم باهاش ولی سفر رو گفتم نه آخه خیلی حساسه رو روابطش با دوستاش

نمیدونم چی بگم بستگی داره ب طرفت من معتقدم باید دو طرفه باشه هروقت من با دوستام تا دیر وقت بیرون بودم یا مسافرت مجردی رفتم پس همسرمم این حقو داره من دو هفته یبار با دوستام بیرون یا گردش میریم و شوهرمم بره در این حد مشکلب ندارم اتفاقا تشویقم میکنم روحیه اش عوض میشه البته خانما مظلومن خطایی ازشون سر نمیزنه ولی اقایون بخصوص بینشون مجرد باشه یکم باید مراقب بود 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
پس ایشونم در حد یکی دوساعت بیرون باشه..و سفرم نرههرچیزی ک واسه تو میخاد واسه خودشم بخادبا خودش نگه م ...

منم همینو گفتم بهش گفت اوکی سفر نمیرم ولی اون بیرون رفتن رو مطمئنم بی خیال نمیشه 

اصلا چرا تورو باید معرفی کنه به دوستاش؟ تو زنشی ناموسشی معرفی کردن یعنی چی؟ یعنی میخواد بگه که من راحتم و مشکلی با این موضوع ندارم؟ غیرتش کجا رفته اصلا میدونه غیرت یعنی چی؟ مطمن باش شما هم دوستاتو چند روز دیگه معرفی میکنی و بعدشم هر کاری دلتون میخواین میکنین جمع دوست و رفیقی... بنظرت درسته؟ عاقلانست؟ بعد این میشه که بخاطر اینکه از هم آتو دارین و راحتین تو هر جور دوست داری میگردی با هر پوششی اونم براش مهم نیست و زندگی از هم میپاشه اگر میتونی از همین الان بهش بگو یا من یا رفیقات اگر براتم مهم نیست که منتظر عواقبش باش

اصلا چرا تورو باید معرفی کنه به دوستاش؟ تو زنشی ناموسشی معرفی کردن یعنی چی؟ یعنی میخواد بگه که من را ...

نه من اصلا دوستامو معرفی نکردم بهش در حدی که اسمشونو بدونه فقط اما اون رابطش با رفیقاش خوبه من حس میکنم اگر جلوشو بگیرم دعوا راه بندازه و تحمل نکنه هفته ای یه بار مشکل سازه مگه

اینارو میگین میترسم واقعا از طرفی بگم نه حس میکنم دعوامون بشه

نامزدین؟ یا عقد کردین؟ اگه نامزدی خب برا شناخته. مشکل داری بگو دوستاشو بذاره کنار. هر دفعه قراره بره شما باید ترس داشته باشی از افکارت

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️