نامزد من در حدی هست که همه رفیق هاشو به من معرفی کرده و منو هم به اونا، احساس راحتی باهاشون میکنه ولی نه در حضور من میگه تو نباید باشی راجع به این موضوع هم حرف زدیم گفت که من هفته ای یه بار میخوام با رفیقام وقت بگذرونم شاید سفر هم برم باهاشون منم گفتم اوکیه که باهاشون بری بیرون ولی سفر نه این عادیه تو زندگی متاهلی؟
ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H
دوستاشو میشناسم اونم دوستامو میشناسه منتها شاید ماهی یبار دورهم در حد چند ساعت جمع بشن مسافرت که اصلا هر وقت من رفتم اونم میتونه بره
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شوهر من حتی برادر های خودش هم تا حالا نشده بدون زن و بچه خونمون بیان کسی هم بیاد کارش داشته باشه اصلا داخل خونه نمیارشون رفیق باز نیست سرش تو کار و زندگیه مرد رفیق باز اصلا خوب نیست
البته میشناسمشون آدم حسابی ان هم متاهل بینشون هست هم مجرد
شوهرم کارش سنگینه به نظرم لازمه من که مشکلی ندارم
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
خب خانوماام ببرن ینی چی ک مرد تنهایی با رفیقاش بره مسافرت..مرد نباید رفیق مجرد داشته باشه اصننن
باید دو طرفه باشه
ماهم باهم سفر میریم ، هم مجردی
اشکال رفیق داشتنش چیه گلی ، طفلی زن گرفته زندانبان که نگرفته☹️
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
باید دو طرفه باشه ماهم باهم سفر میریم ، هم مجردی اشکال رفیق داشتنش چیه گلی ، طفلی زن گرفته زندانبان ...
خب همین زن بخاد با رفیقاش بره مسافرت میشه؟همین رفتار رو زن بخاد داشته باشه هفته ای یه بار اونم شبا بره بیرون میشه؟چیزی ک شوهرش واسه خودش میخاد واسه زنشم باید بخاد در غیراین صورت اصلاا
خداروشکر شوهرم آدم مؤمنیه و اصلا رفیق بازم نیست خودمم همینطور در حد ی پیام و چت فقط
زندگی متاهلی اسمش روشه تعهد به خوانواده اصلا چرا بخواد با دوست و رفیقاش بره بیرون وقتشو با زن و بچش بگذرونه هر جا هم میخواد بره با خانواده بره نه مجردی
رفیق بازی تو زندگی متاهلی مطمن باشین با سیگار و قلیون و مشروب و .... دختر... اینا میگذره تمام اصلا زن گرفته برای چی اینو هر زن عاقلی میتونه بفهمه