بابام خیلی حساسه رو ارتباط دختر پسر، خیلی محدودم میکنه دوست و رفیق ممنوعه برام بیرون رفتن ممنوعه برام الانم میخوام برم تهران یه دانشگاه هس آرزومه اونجا درس بخونم زیربار نمیره،،، تاحالا کاری نکردم که بگید کار اشتباهی کردی بت بدبینه، همیشه سر به زیر بودم...رفتم پیش سید خانوادگیمون میگه من کمکت نمیکنم برات دعا نمینویسم... من دیگه هیچ امیدی به هیچی ندارم ترخدا دعا کنین بلایی سر خودم نیارم معجزه بشه بابام بزاره درس بخونم و بزاره ازاد باشم گناه کردم دختر شدم... ترخدا نذری ذکری چیزی هرچی که میشه دعا کنین زندگیم توسط بابام تباه نشه😭💔
یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼
خب برای پیشرفتت چیکار کردی؟ اون وظیفه ای به جز نفقه ات نداره جای خواب لباس امنیت خوراکدادگاه هم بری ...
بابای من معتقده نباید زن بره سر کار تا مرد هست، غیرتش اجازه نمیده درو همیشه رو منو مامانم قفل میکنه که مبادا جایی بریم، کار آنلاین هم مدارک میخوان ازت و بابام کارشناس دادگستریه دائمن میاد راجب پولشویی که گردن ادمین های تلگرام و اینستاگرام میخوابونن و به چندین سال زندان محکوم میشن حرف میزنه، در نتیجه من نمیتونم حتی کار انلاین بکنم نه سابقه دارم نه مدارکی که بخوام هویتم رو تایید کنم...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بخون دولتی بیاری که پول پدرتو نخواد بعدم شده با دعوا درگیری آبروریزی هرچیزی برو تهران و برنگرد خودت ...
من نمیتونم دولتی بخونم! رشتم تجربیه نمیتونم کنکور هنر بدم بخوام بدم باید سه سال بشینم هنر بخونم تا دیپلم هنر بگیرم و سوابق تحصیلیمم هنر نیست... الانم ۲۰ سالمه نمیتونم زندگیمو عقب بندازم
من مطمئنم که میری، تسلیم نشو🦋خدا همراهته نگران نباشهمینو به بابات بگو شاید روش تاثیر گذاشت
والا دیشب عکس و فیلم و اینستاگرام دانشگاهو نشون دادم مامانم گفت خیلی باکلاسه فقط برو هرجور شده برو بابامم داد زد با من راجب تهران حرف نزن حتی نگاهم نکرد فقط گفت نه و فکرشم نکن یا همین شهر یا میشینی تو خونه.
بابای من معتقده نباید زن بره سر کار تا مرد هست، غیرتش اجازه نمیده درو همیشه رو منو مامانم قفل میکنه ...
نه
کار انلاین تایم فتوشاپ فریلنسری اکسل ترجمه تدریس واسطه گری ادمین و .... اینا مدرک نمیخوان همشون مهارت میخوان
خودت حرفاتو بخون تا الان و به پدرت حق میدی که هنوز نتونه بهت اعتماد کنه تا خودتو بهش ثابت نکنی تا باهاش صحبت منطقی نکنی قبول نمیکنه
بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم ممنون میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم. سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید. ❣️دوم: اونقدری که فکر میکنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
ببین من احتمالا همسن مادرتم پس نظرم خام نیس...اگه چندسال دیگه بگی نزاشتین من برم دانشگاه میگن مامقصر ...
مامان من بیماری اعصاب داره دو قطبی، با دارو کنترل میشه و نمیتونه از خانوادش دور بشه ینی من بخوام برم دانشگاه مامانم نمیتونه تو خونه تنها بمونه، بخاطر دو قطبی یه روز میگه ازین شهر برو یه روز میگه روزگارتو سیاه میکنم نمیزارم بری، مامانم تعادل نداره بابامم نگا میکنه میبینه مامانم داره با دروغ پرش میکنه و بدتر بابامم راه نفسمو میبنده... من حتی تو این زندگی هیچوقت مادر نداشتم جز خودم هیچ پشتوانه ای ندارم سر همون اومدم التماس دعا دارم که بتونم ازینجا برم... وگرنه تا اخر عمرم مجبور میشم پرستار مامانم بمونم در حالی که مادری کردن ازش ندیدم جز خاطرات بد و سرزنش کردنش ازینکه چرا طلاق نگرفتو زندگی منو تباه کرد چیزی از مامانم ندارم...