2777
2789

بانوان عزیز 

کسی تا حالا بخاطرع مواد بی کیفیت یا سوهان کشی اشتباه قارچ ناخن گرفته؟

😭😭😭من یکساله ناخن هام کاشته و یکساله فقط پیش یک نفر میرفتم ترمیم ناخن ماه گذشته رفتم ترمیم گفت رنگ ناخنت نارنجی شده!!!!!! احتمالا چون یکساله ناخن گذاشتی اینجوری شده؟؟؟!!!!( درحالی که مادر خودم ۳ ساله کاشت هست ناخن هایش)))بعد که ناخن هامو ریموو کرد یا خدا 

انقد ناخن هام بد شکل شدن 

به هر کی نشون دادم گفت یا موادش بی کیفیته یا سوهان کشی نادرستی انجام داده 

😭😭😭خیلی ناراحتم ناخن هام از ریخت افتادن تا امروز یک ملیون خرج قطره ویزیت قرص کردم زنیکه با کمال پررویی میگه شاید تیروویید داری ؟ آخه یه ماهه تیرویید باعث میشه اینجوری بشه چیکار کنم ؟؟؟؟ چجوری میشه جلوی کار این آدمها رو گرفت که این جور بلاها رو سر آدم نیارن

جالب این جاست همیشه قیمتش گرون بود پز میداد که من مواد مرغوب میزنم 

پررررو پررررو پول ریموووو از من گرفته در حالی که کار خودش مشکل داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی وجود داره به اسم عوارض جانبی اون عوارص جانبی ممکنه برای یه نفر هیچ وقت پیش نیاد برای یه نفرم پیش بیاد 

از عوارض کاشت ناخن هم یکیش همین قارچ ناخن و بدفرمی هست دیگه 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

قبلا هم بوده که من دو سال ناخن داشتم 

پزشک متخصص گفته یا قارچه یا عفونت پزشکان رو که دیدید یه دارو میده میگه دوباره بیا رفتم آرایشگاه منو انداختن بیرون گفتن مشکل خودته حتما بهداشت رعایت نکردی  یا تیرویید داری!!!!یا  حساسیت دادی خیلی بد برخورد کردند 

گفت برو شکایت کن من مدرک دارم در حالی که  در پیج اینستا همه میگن بخاطرع سوهان کشی بیش از حد و استفاده از مواد بی کیفیت اینجوری میشه خانما میخام عکس ناخن هاموبذارم 

هر دفعه هم ازم ۶۰۰ هزار تومان برای ترمیم می‌گرفت و ادعا میکرد موادم مرغوبه🥴

موقع ریمو فک کنید  بعد از اینکه پنبه و استون را برداشت با سوهان دوباره کشید روی ناخن هام 

تو ترمیم های قبلی صد در صد متوجه شده بوده ولی به روم نیاورده که ۶۰۰ تومن را بگیره 

با کمال پررویی میگه مدرک فنی حرفه ای دارم برو شکایت کن دستت به هیچ جا بند نیست این خیلی منو میسوزونه