2777
2789
عنوان

یک شب قبل از عقدم میخواستم نامزدیمو بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 67 پست
آبجیم گفت اصلا کارش درست نبود منم تحت تاثیر آبجیم قرار گرفتم

آبجی ؟ آبجی کجای زندگی توه ؟ مسئله به این واضحی ، خوبی به این آشکاری ، دیگه یه مرد چه جوری باید باشه که تو نتونستی تشخیص بدی و تحت تاثیر حرف خواهرت قرار گرفتی ؟

خواهرت حسادت کرده بهت ، افسار زندگیت رو بگیر دستت و هوشیار باش ، بعد این درباره ی زندگیت و چی شد و چی خرید و چی گفت کلامی با اطرافیانت حرف نمیزنی مون به شدت مستعد خراب کردن زندگیت تحت تاثیر حرفهای دیگرانی و حسادتها رو تشخیص نمیدی ، صلاح زندگیت رو نمیدونی

خیلی حواست جمع باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب خیلی از اقایون حلقه نقره برمیدارن چون طلا براشون حرامه برای بدنشون ضرر دارهاین که مشکلی نیست تاز ...

دقیقا اونم میگفت بیخیال من طلا دوسندارم بجاش واسه تو یه تیکه طلا میخرم

آبجی ؟ آبجی کجای زندگی توه ؟ مسئله به این واضحی ، خوبی به این آشکاری ، دیگه یه مرد چه جوری باید باشه ...

الان نزیک به ۱۰ سال از اون زمان میگذره و از بس طلا واسم خزیده دیگه دل زده شدم از طلا

فکر کردم مال الانه اینطوری حرص خوردم ، بعد ده سال چی یادت افتاده دخترخدا حفظش کنه

یهو یادم اون دمان اومد گفتم ینی واقعا دلیل موجهی بوده که میخواستم نامزدیمو بهم بزنم. 

وقتی رفتم پیشش موضوع رو مطرح کردم اشک تو چشماش حلقه زد گفت هر طور خودت صلاح میدونی ولی من دلم خیلی سوخت یهو ناخواسته بغلش کردم گفتم پشیمون شدم

درسته خیلی واسم خوبه

خوش به حالت

انشاالله عروسیتون و پایداریتون

میشه برای منم دعا کنی کیسی که دوست دارم پیدا کنم

چون کسی که دوست داره رو داری دوست دارم تو برام دعا کنی کسی که می خوام سر راهم قرار بگیره