2777
2789
عنوان

یک شب قبل از عقدم میخواستم نامزدیمو بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 67 پست
احتمال99/9درصد تاپیکت فیکهولی اما اگه یک دهم درسته کاش همون بهم زده بودی بیچاره شوهرت که انقد شما ده ...

بله متاسفانه من تو زندگیم اکثر اوقات دهن بینم و خودم اذیت میشم.

نه آخه چرا تاپیک فیک بزنم توی سایت اکثرا منو میشناسن تاپیکامو ببین یه دونه فیک دارم اصلا؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی سوال ؟الان رابطتت با خواهرت چطوره؟ناراحت نشیا ولی فکرکردم به شوهرت و زندگیت حسادت میکرده🥲اتفاقا ک ...

رابطمون خیلی عالیه.

کلا خانوادم خیلی رو همسرم عیب میزارن منم همیشه فک میکنم حق با اوناست اما بعد که با مشاور صحبت میکنم میفهمم که اشتباه میکردم

رابطمون خیلی عالیه.کلا خانوادم خیلی رو همسرم عیب میزارن منم همیشه فک میکنم حق با اوناست اما بعد که ب ...

پس حرفای خواهرت از دوست داشتنت بوده و نسبت بهت حساسیت داشته

خانوادتم همینطور صلاحتو میخوان ولی با حرفاشون ممکنه دلسردتت کنن

زیاد به حرفاشون در مورد شوهرت فکرنکن

بمونید برای هم عزیزم😍

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

پس حرفای خواهرت از دوست داشتنت بوده و نسبت بهت حساسیت داشتهخانوادتم همینطور صلاحتو میخوان ولی با حرف ...

بله درسته از دوسداشتنه و خانوادم خیلی حساسن خصوصا من که بچه آخر خانوادم.

درسته گاهی اوقات واقعا از زتدگیم دلسرد میشم درصورتی که همسرم خوبه