2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184379 بازدید | 852 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دوره ی اموزشی آلیزه پافی دارم توی تلگرام بصورت مجازی

با یادگیری این دوره هرپتو و شال مبلی بخاین میتونین ببافین و با دست بافته میشه وخیلی راحته

برای ثبتنام با قیمت 199 تومن به ایدی من در تلگرام پیام بدین onlygod1399

ایرادت اینه که با خنده گفتی انگار داری از خوشحالی میمیری که خواستگار برات اومده دور از جونت البته

خیلی جدی باید میگفتی بهش قصدت چیه و فلان

و اگه اینجوری جواب داد بدون خداحافظی بلاکش کن بره بی لیاقت بی ارزش و

بگو اتفافا برای من شوهر زیاده ولی دختر خوب مثل من کمه حالا بعدن میفهمی که چی میگم

بخدا خیلی رفته رو مخم میگم این اصن از طرف فامیلم هست بعد عکسشم دیدم خوشم نمیاد ازپسر بور واینا بعدالان بابابزرگ ومامانبزرگمم رفتن تحقیق کنن برا پسره😐

مامانم هی میگه ازدواج کن وگرنه میرم به بابات میگم با اون پسره درارتباطی😐😐

اره من خیلی جدی گرفتم فک کنم🙂💔

اسی چتاتون رو دیدم....بر اساس تجربه میگم اگ پسره تورو برای ازدواج میخواست بعد گفتن این حرفا ب صورت خیلی جدی برخورد می‌کرد باهات  مثل شوهر من اصلا حسابی عصبانی و غیرتی میشد و میگفت مثل اینک منو نمیبینی جدیم نمیگیری من تورو واقعا برا ازدواج و یک عمر زندگی میخوام بدون هیچ بروبرگردی ....جوری ک جدایی و طلاق رو تو خواب ببینی و تحت هیچ شرایطی طلاقت نمیدم ....این مشخصه ازین درپیتی هاست و تورو برا تفریح و سرگرمی میخواد

.

بخدا خیلی رفته رو مخم میگم این اصن از طرف فامیلم هست بعد عکسشم دیدم خوشم نمیاد ازپسر بور واینا بعدال ...

مادرتون چه غیر منطقی داره برخورد می‌کنه

شاید از قیافه و رفتار و... طرف خوشت نمیاد

میخواد از چاله بندازه تون توی چاه عمیق

ببین من شرایط شما رو درک میکنم

من حضوری به طرف گفتم دارم ازدواج میکنم خیلی عادی برخورد کرد

منم نامزد کردم اما طرف دیدم خوشم اومد و شرایط خوبی داشت

نه اجبار خانواده 

و مدام عکس گل و حلقه و خوشی گذاشتم پروفایل و استوری 

اونم گفت جدی رفتی بعد بلاک کردم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نه واقعا خواستگار اومده برام و اصرار دارن خانوادم از الکی نگفتم بخدا

مردا تا جایی من میدونم بی خودی چیزی نمیگن‌اون فکر کرده شما تصمیمت جدیه و فقط خدافظی داری میکنی لابد به غرورش برخورده و با خنده خواسته وانمود کنه براش مهم نیست که مثلا روی شما کم بشه 

اگر واقعا براش مهم نبود اینارو نمیگفت و معطلت میکرد! قطعا  دوس نداشته التماس بکنه و شما قبول کنی یا نکنی به هر حال دیگه قضیه فرق میکرد اگر قبول میکردی توقعاتی ازش ایجاد میشد و تحت فشار قرار میگرفت شاید اون واقعا الان شرایط نداره حالا مالی یا چی اگرم قبول نمیکردی خوب بدتر سنگ‌رو یخ میشد اگر التماس میکرد قبول میکردی بعد به هر دلیل جور نمیشد عذاب وجدان میگرفت قدر مسلم اون بی وجدان نیس که معطلت نکرده! و آیندت براش مهمه دیگه ولی اینا مهم نیس 

اگر میبینی خوبه معطل این داستانا نشو حالا اون هر چی تو فکرشه مهم نباشه برات بقول خود دوز پسرت سیب تا بیوفته هزار چرخ میخوره نقد و بگیر نسیه را بی خیال شو...

میدونی چیه؟رفته تو وزارت نفت استخدام شده بعدم دانشگاه شریف درس خونده ارشد مهندسی نفت الانم برا دکترا ...

مادر جان این به درد شوهر شدن نمی خوره

بابای خوبی برای بچت نمیشه

جذبه نداره عرضه نداره

اونی هدفمنده که سریع پا پیش میذاره برای خواستگاری

اگر خواستگارت پسندیدی ، مرد زندگی بود صداقت زندگی مشترک در وجودش دیدی برای زن احتران قائل میشه و شخصیتشو ملکه میدونه باهاش برو

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂