2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 173398 بازدید | 813 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا از رفتارش خوشم نیومد.

حتما عکس دست گل و شیرینی خواستگاری رو بفرست واسش.

انشاالله اگر به دل هم نشستید و نامزد هم شدین عکس وسایل بله برون و... بفرست.

در آخر هم برای همیشه بلاکش کن.

جاری مثل رود🌱💛🧡

به نظر من وقتی قراره کات کنی عکس گل و شیرینی نفرستاصلا از همین الان بلاکش کنحتی ارزش خداحافظی نداره

اره درست میگین 

چیه خودشو کوچیک کنه 

همین الان بلاکش کنه برا همیشه 

اما قبلش بهش بگو کاش زودتر میشناختتمت پسره ی اوبی

گریه چرا؟؟؟

وقتی مقصر خودتی نه اون؟؟؟

جدیت نگرفته چون عین دختر بچه ها داری استیکر خنده می فرستی 

انگار داری مسخره اش می کنی میگی دارم بهت دروغ می گم 

یه چیز بهت بگم 

تا زمانی که خودت برای خودت احترام نزاری  

تا زمانی که فرق بین موقعیت جدی بودن و مسخره بازی در آوردن رو تفکیک نکنی 

اون طرف هم نه جدیت می گیره نه احترام برات می مونه

از خوندم چتاتون اصل حس خوبی نگرفتم و اون هم متوجه شده داری الکی می گی 

و حرف آخر اینکه ،اینقدر از این استیکرا استفاده نکن  اگه جدیتی هم داشته باشی با این استیکرا به فناش دادی

اگه هم یه ذره به دوست داشتن اون شک داری چند روز پیام نده جوابش هم نده ری اکشنش رو ببین چیه 

به از یه هفته غیبت هم اگه جواب پیام دادی بگو که من که بهت گفته بودم می خوام شوهرم بدم و تو این یه هفته کلی بهم فشار آوردن و اینا...(بدون استیکر خنده)

لا اقل تکلیفت با این پسره مشخص میشه 

اگر پیامم رو میبینی میشه بگی کات کردی یا نه؟

خشتکش رو پرچم کن و کات کن

این اتفاق چندماه پیش برا من افتاد اگر امروز کات نکنی ارزش و احترام خودت رو میاری تو چشمش پایین

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

عزیزم پسری که دوست داشته باشه همه کاری برات میکنه و شدیدا برای بدست اوردنت تلاش میکنه پسری که اینطوری رفتار میکنه هیچ علاقه ای بهت نداره ببخشید رک گفتم اما طبق تجربم میگم و اسیبی که دیدم 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

ضایع‌تر از اینکه براش مهم نیستی و نمی‌خوادتتتتت؟

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

اصلا پسری که تو رو بخواد حتی نمی‌تونه فکر از دست دادنت بکنه چه برسه به اینکه با این موضوع به این مهمی با شوخی و خنده پیش بره عجب آدم مزخرفی 

از همین اولشم همه بهت گفتن این آدم به درد نمی‌خوره خودت گوش نکردی

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍